PEKİNTAŞ’TAN DÜZCESPOR’A DESTEK

Düzce Cam Düzcespor’a önceki dönem destek veren Pekintaş Grubu, yeni sezonda da desteğini esirgemedi. Pekintaş Grup CEO’su Özhan Olcay, “Bu anlaşma kalplerde gizli bir mürekkeple yazılmış bir anlaşmadır” diyerek büyük destek oldu. 

PEKİNTAŞ’TAN DÜZCESPOR’A  DESTEK
18.10.2022 - 12:03
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Düzce Cam Düzcespor’a desteğini sürdüren Pekintaş Grubu, 2022-2023 futbol sezonunda da takımı yalnız bırakmadı.  Düzcespor yönetiminin ziyaret ettiği Pekintaş Grup CEO’su Özhan Olcay, Pekintaş Düzce Fabrikalar Genel Müdürü Faruk Darıyerli,  başarıda sevince ortak olmak ve paylaşmak için takıma desteklerini sürdüreceklerini belirttiler.
Pekintaş Grubu olarak Düzcespor’a desteklerinin devam edeceğini vurgulayan Pekintaş Grup CEO’su Özhan Olcay, “Düzcespor bizim renklerimiz memleketimizin takımı. Spora duyduğumuz sevginin saygının Düzcespor’la olan birleşmesini elimizden geldiği kadar desteklemek için Düzcespor yönetim kurulu ve başkanla bir araya geldik. Düzcespor’un başarılarına katkı vermek, başarıda sevinci birlikte paylaşmak için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Bu anlaşmanın süresi yok. Bu anlaşma kalplerde gizli bir mürekkeple yazılmış bir anlaşmadır. Hayırlı olmasını, şans getirmesini, gollerde birlikte sevinmek adına sporcularımıza yardımcı olmasını canı gönülden diliyoruz” dedi.
Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu,  desteklerinden ötürü Pekintaş Grubuna teşekkür ederek, “Pekintaş ailesi olarak Özhan bey her zaman Düzcespor’un yanında yer aldı, desteklerini esirgemedi. Kendisine desteklerinden ötüre Düzce adına teşekkür ediyorum” dedi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar