BAŞKAN ÖZLÜ’DEN AMATÖR KULÜPLERE EŞOFMAN

‘Spor Şehri Düzce’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Düzce Belediyesi, 24 amatör spor kulübüne eşofman dağıtımına başladı.

 BAŞKAN ÖZLÜ’DEN AMATÖR KULÜPLERE EŞOFMAN
12.08.2022 - 16:06
Güncelleme 12.08.2022 - 16:14
Haber Merkezi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçen nisan ayında amatör kulüplere yapılan para yardımının ardından şimdi de eşofman dağıtımına başladı. Düzce Belediyesi Spor Akademisi ile Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğünün birlikte hazırladıkları çalışma kapsamında ilk olarak Hamidiye Spor Kulübüne ziyaret gerçekleştiren Başkan Özlü, kulüp sporcuları ile bir araya gelerek eşofmanlarını teslim etti.

KOÇYAZISPOR VE DEDELERSPOR’U DA UNUTMADI

Ardından Koçyazı Spor Kulübüne geçen Başkan Özlü ve beraberindekiler, muhtar İsmet Mısır ve kulüp yetkilileri ile bir araya geldi. Özlü daha sonra Dedelerspor Kulübünü ziyaret etti. Başkan Özlü, “Kulüplerimizi destekleyerek, burada oynayan çocuklarımızın iyi şekilde yetişmelerini amaçlıyoruz. 24 amatör spor kulübümüze toplamda 600 takım eşofman desteğinde bulunacağız” dedi.

Başkan Özlü yaz spor okulunu ziyaret ederek yüzme, masa tenisi, basketbol, tenis, jimnastik branşlarında kurs gören çocuklarla bir araya geldi. Masa tenisi ve basketbolda kendisini denemeyi de ihmal etmeyen Özlü, çocuklarla keyifli zaman geçirdi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar