“TDP için 14 Mayıs seçim tarihi sürpriz olmadı”

Türkiye Değişim Partisi Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirilen 14 Mayıs seçim tarihi konusunda açıklamada bulundu. Aktaş “14 Mayıs bizim için sürpriz olmadı. Zaten Genel Başkan Yardımcımız Maksut Beykoz bu tarihi net bir dille birkaç ay önce katıldığı yerel bir kanalın programında dile getirmişti. Bizler siyaseti okuyabilen, ülkenin sorunlarına hakim, halkın yanında bir partiyiz” dedi.

“TDP için 14 Mayıs seçim tarihi sürpriz olmadı”
21.01.2023 - 10:49
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 Genel seçimlerinin tarihini 14 Mayıs olarak açıkladı. Erdoğan’ın açıklamasıyla birlikte siyasi partilerde hazırlıklar tüm hızıyla başladı. Ancak bu tarih Türkiye Değişim Partisi için sürpriz olmadı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz, 6 ay önce Düzce’de katıldığı bir haber sitesinin internet yayınında yaptığı açıklamada “Türkiye’de seçim tarihi aşağı, yukarı belirlendi. TDP Genel Başkan Yardımcısı sizin kanalınızda seçim tarihlerini açıkladı. Türkiye’de seçim 14 Mayıs Pazar günü yapılacak. Türkiye’de seçimler 23 Haziran tarihinde değil, 14 Mayıs Pazar günü yapılacaktır. Şu anda takip ediyorsanız, Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye’de seçim startını verdi. Seçim için hazırlıklarını tamamladılar. 7 aylık bir süreç kaldı” dedi.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz’un 6 ay önce net bir dille yaptığı seçim açıklamasının ardından İl Başkanı Sezgin Aktaş’ta bir açıklama yaptı. Aktaş, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Maksut Beykoz, katıldığı programda 14 Mayıs seçim tarihini net bir dille kamuoyuna açıkladı. Tamamen 14 Mayıs 2023 tarihinde seçim olacak dedi. Yani Mayıs’ın ilk haftası, Nisan’ın son haftası gibi ortada bir tarih değil, tam gününü söyledi. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak Türkiye’nin gündemini yakından takip eden, siyaseti gerçekten bilen bir partiyiz. Bu açıklama bizim hem siyasette hem halkımızın yanında olduğumuzun en güzel göstergelerinden birisidir. Biz sadece seçim tarihlerine değil, biz halkımızın sorunlarına, ülkemizin sorunlarına çok hakim bir partiyiz. Biz halkımızın ne istediğini biliyoruz. Biz sorunların ne şekilde çözüme kavuşacağını da çok iyi biliyoruz. Biz halkımızın nasıl siyasetçiler istediğini de biliyoruz. Biz biliyoruz ve halkımızdan yetki istiyoruz. Biz halkımızın yaşadığı ekonomik sorunları çok kısa sürede çözecek bir partiyiz. Bizler halkımızın partisinin birer üyesiyiz. Çünkü bizler partimiz sayesinde zenginlik elde eden, partimiz sayesinde belli koltuklara oturan insanlar değil, bizler halkımızın içinden gelen, halkımızla birlikte aynı sorunları yaşayan, insan çalıştıran, vergi ödeyen, bazen vergi borçlarıyla boğuşan kişileriz. Biz halkımızın ilacı, sorunların çözümüyüz. Seçim tarihi vatandaşlarımız, ülkemiz ve Dünya için hayırlı olsun” dedi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar