“Baro Başkanı iken Ne Yaptınız ki, Milletvekili olursanız, Düzce İçin Ne Yapacaksınız”

Türkiye Değişim Partisi Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş, CHP’den Düzce Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan eski Düzce Baro Başkanı Avukat Azade Ay’ın, Düzce için faydalı olamayacağını açıkladı.

“Baro Başkanı iken Ne Yaptınız ki, Milletvekili olursanız, Düzce İçin Ne Yapacaksınız”
3.01.2023 - 01:11
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Aktaş, Azade Ay için Düzceli vatandaşların teveccüh göstermeyeceğini iddia etti.
TDP Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş yaptığı basın açıklamasında;  “Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyaset sahnesi yavaş yavaş ısınmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde CHP’den Düzce Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Düzce Barosu eski Başkanı Azade Ay’ın, aday adaylık açıklamasına tepki gösterdi.  
Aktaş, Düzceli vatandaşların özellikle Azade Ay ismine teveccüh göstermeyeceğine inandığını ifade ederek “Sayın Azade Ay, Baro Başkanlığı döneminde meslektaşlarının ilerlemesi ve Düzce adına hiçbir çaba harcamamışken Düzce için nasıl bir çaba içine girecek merak ediyorum? Açıklamasında çocukların yatağa aç girmemesi, demokrasinin gelmesi için aday adayı olduğunu açıklamış. Çocuklar yatağa aç girerken Baro makam aracını kendi özel aracı gibi kullanıp, şoförüne fazla mesai yazarken aynı şeyleri düşünüp, düşünmediğini çok merak ediyorum. Yine aynı araçla Akçakoca-Düzce arası yolculuk ederken, eşitlik ve haktan bahsetmesine anlam veremiyorum. Görev süresi içerisinde

Baro’da açtırdığı kafeteryanın gerekli işlemlerini tamamlayamayan ve kafeteryanın işletmesini alan yükleniciyi mağdur eden bir kişinin Düzceli vatandaşların derdine nasıl çare bulacağını çok merak ediyorum. Kurduğu kadın futbol takımını yüz üstü bırakan ve başarıdan başarıya koşan kızlarımızı yalnız bırakan Azade Ay, tuttuğu her işi eline yüzüne bulaştırmıştır. Düzce’de özellikle kendi meslektaşları başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından kabul görmeyen bir kişinin Düzceliler tarafından nasıl kabul göreceğini merak ediyorum. Düzce’ye gerçekten Düzce’nin sorunlarıyla ilgilenecek, Düzce’de yapılmayanları yapacak bir milletvekili lazım. Buda Türkiye Değişim Partisi ile olacaktır. Tekrar söylemem gerekirse, Düzceli vatandaşların sayın Azade Ay’a teveccüh göstermeyeceğine emin olduğum kadar partisinin de kendisini aday göstermeyeceğini biliyorum. Siyaset uzun soluklu, engebeli ve dikenli bir yoldur. Baro başkanlığı döneminde kendi meslektaşları için dikenli yolda yürümeyen Azade Ay’ın, milletvekili olma hayallerine anlam veremiyorum” dedi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar