Aktaş’tan EYT teşekkürü

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, EYT konusunu çözüme kavuşturan AK Parti hükümetine teşekkür ederek, “EYT sorunu çözüme kavuştu. Bu sorunun ortadan kalkmasını sağlayan AK Parti hükümetine teşekkür eder, emekli olmaya hak kazanan vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletirim” dedi.

 Aktaş’tan EYT teşekkürü
29.12.2022 - 14:43
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada EYT konusunu çözüme kavuşturarak 2 milyon 250 bin kişinin emekli olmasının önü açıldı.
EYT sorununun çözüme kavuşmasının ardından açıklama yapan TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş, EYT konusunu çözüme kavuşturan AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek “Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz Pazar geldiği Düzce’de konunun yılbaşı öncesi çözüme kavuşturulması çağrısında bulunmuştu. Yılbaşı öncesi sayın Cumhurbaşkanımız Recep

Tayyip Erdoğan açıklama yaparak hem genel başkanımız sayın Mustafa Sarıgül’ün çağrısını boş çevirmedi hemde milyonlarca insanın kurduğu emeklilik hayalini gerçekleştirdi. Bu aşamada EYT konusunun çözüme kavuşmasında emeği olan AK Parti hükümetine, konunun çözümünde önemli rol oynayan MHP’ye, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı sayın Vedat Bilgin’e, EYT konusunda her gün Ankara yollarını aşındıran EYT derneklerine ve özellikle Düzcemizin evladı Mehmet Ali Çelik’e teşekkürü bir borç biliriz. Emekli olan vatandaşlarımıza ise hayırlı olsun dileklerimizi iletiriz. Umarız emekli maaş oranlarında da yapılacak düzenlemeyle vatandaşlarımız daha refah ve mutluluk içinde yaşamaya devam ederler” dedi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar