TDP Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş “Af Çağrısını Tekrarladı

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, mahkumlara yönelik af çağrılarını tekrarladı. İlk olarak Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün gündeme getirdiği af çağrısı ile ilgili olarak MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli'nin de hazırlık içinde olduğunu öğrenmek bizleri memnun etti  diyerek şu değerlendirmelerde bulundu.

 TDP Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş “Af Çağrısını Tekrarladı
23.09.2022 - 16:48
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş, mahkumlara af konusunda TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün başlattığı kampanyayı hatırlattı ve tüm siyasi partilerin bu konuda harekete geçmesini istedi.

Başkan Aktaş, ”son dönemde MHP'nin de af konusunda hazırlık yaptığını biliyoruz.  İlk olarak Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'ün gündeme getirdiği af konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hazırlık içinde olduğunu biliyoruz. Bu son derece memnun verici ve değerli bir durum. MHP'nin hazırlayacağı af yasasıyla Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve kurmaylarının hazırladığı af yasası birbirine benziyor. MHP lideri Devlet Bahçeli bu sayede Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'ün af çağrısına cevap verdi. Diğer siyasi partilerinde aynı şekilde hassasiyet göstermelerini bekliyoruz. Kader mahkumları daha fazla ailelerinden, toplumdan ve sosyal hayattan uzak kalmasın" dedi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar