DEVA Partisi Genel Başkan yardımcıları ve Yönetimi Düzce’de

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yöneticileri iki gün süre ile Düzce Merkez ve İlçelerde vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla Düzce’de temaslarını sürdürüyor.

 DEVA Partisi Genel Başkan yardımcıları ve Yönetimi Düzce’de
17.09.2022 - 16:03
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

DEVA Partisi Başkan Yardımcılarından oluşan 11 kişilik heyet Düzce’ye geldi. DEVA Partisi İl Başkanlığı binasında Parti Kurucular Kurulu Üyesi Metin Kaşıkoğlu, Düzce İl Başkanı Murat Caymaz ve partililer tarafından karşılanan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Burçin Yereli, Ahmet Ergin, Burak Dalgın, Essum Aslan, Hüseyin Nalbantoğlu, İbrahim Dönertaş, İlker Çelik, Metin Kaşıkoğlu, Mustafa Uçak, Rojhat Ölmez, Senam Oktar ve Selma Aliye Kuvaf Düzce ziyaretlerinin ilk gününde sevil toplum Örgütü Temsilcileri ve esnaf ziyaretlerinde bulunuldu.
DEVA Partisi üyeleri bugün ise gruplar haline ayrılarak Düzce’de ilçe ziyaretlerini gerçekleştirecekler.
DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz “ Partimizin Genel Başkanları 11 kişilik kadro ile Düzce’deler. Düzce’deki seçim çalışmalarımıza İlçeler ile birlikte devam edilecek. DESOP;TSO ziyaretleri ve basın kuruluşları ile yapılacak ziyaretler iki gün sürecek” şeklinde açıklamada bulundu.  



Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar