“BİZ BİR SOFRA KURACAĞIZ, ODA VATAN SOFRASI OLACAK”

Türkiye Değişim Partisi İstanbul il Başkanı Mehmet Ali Oğuş Partisinin Düzce İl Başkanlığını ziyaret etti.

 “BİZ BİR SOFRA KURACAĞIZ, ODA VATAN SOFRASI OLACAK”
14.09.2022 - 22:55
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş, Partisinin Düzce İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkası Sezgin Aktaş’ dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
 
TDP İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş ile birlikte İstanbul Kadın Kolları Başkanı Berna Özdemir, TDP Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer, TDP Düzce Kadın Kolları Başkanı Emine Kaplan ve Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş beraberindeki partililer bazı basın kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş ziyaretlerinin ardından Düzce Analiz Tv ve Düzce Analiz Gazetesine yaptığı özel açıklamalar da bulundu. Oğuş, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül liderliğinde Türkiye de olabilecek bütün seçimlere hazır vaziyette her geçen gün daha da güçlenerek çalışmalarına devam ettiğini açıklayarak sözlerine şöyle devam etti.
 

Oğuş ; Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül liderliğinde olabilecek bütün seçimlere hazır vaziyette çalışmalarımızı yürütüyoruz. 2023 seçimlerine de daha önce genel başkanımızın söylediği gibi görüştüğümüz ve bize müracaat eden bizimle ortak düşüncelerini paylaşan mevcut partiler var. Zaman zaman bu basında duyuluyor. Bir de basında duyulmayan yaptığımız görüşmeler var. Hepimiz Türkiye Değişim Partisinin Genel Başkanının bu ülkenin, her partinin olduğu gibi Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Ama biz Türkiye’de ittifakların ve bir arada yapılan siyasi görüşmelerin Türkiye’nin lehine olacaksa her anlaşmada her birliktelikte beraber olmaya hazırız” dedi.
Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş, Biz her zaman ülkenin menfaatlerinin ön planda olması gerektiği zaman inanan bir partiyiz diyerek sözlerine şöyle devam etti.
Oğuş, “ Bu mevcut ittifaklarla şu anda herhangi bir ilişkimiz ve bağlantımız yok. Ayrıca bizim arkadaşlarımız ve genel başkanımızın ne masaya ne koltuğa ne de o koltuklarda oturan liderlerle aynı anda beraber olmaya ihtiyacımız yok. Evet biz de bir sofra kuracağız ama biz vatan sofrasını kurarak bu ülkenin bütün insanlarını kucaklayabilecek daha çok liderlerin değil de o partiye oy veren insanların yani milletin gerçek milletle yapılan ittifakını düşünüyoruz. Her partiye siyaseten oy veren insanlar bu ülkeyi kimin yöneteceğini önemsiyorlar. Yoksa o 6’lı masanın ya da oradan çıkacak bir lider Ya da bir Cumhurbaşkanı adayını değil yönete bilirliği arıyorlar. Biz de yönetebilecek en iyi kadrolarla beraber olmaya hazırız” dedi.



Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar