SP İl Başkanı Çengel: "Siyasette Dostluk, Bizim İçin Her Şeyden Mühim”

Analiz Tv ekranlarında yayınlanan Melodi ile Bakış Açısı programına 21 Temmuz’da Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Tahir Adnan Çengel konuk oldu.

 SP İl Başkanı Çengel: "Siyasette Dostluk, Bizim İçin Her Şeyden Mühim”
22.07.2022 - 15:20
Güncelleme 22.07.2022 - 15:22
Haber Merkezi

Saadet Partisi’ni ve kendisini Düzce halkı için tanıtarak başlayan Çengel, sunucumuzun ve canlı yayındaki izleyicilerin sorularını yanıtladı. Düzce’de yaşanan sel felaketi ile ilgili yorumda bulunan Çengel şu sözleri söyledi: “Önce selde rahmetli olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelere de baş sağlığı diliyoruz, Düzce’mizin başı sağ olsun. İnşallah tekrar yaşanmaz. Biz her türlü afata karşı her türlü olumsuzluğa karşı hükümet olarak, belediye olarak bütün çalışmalarımızı bunlar üzerine yapmamız gerekiyor”. Çengel, sözlerinin devamında afete sebep olabilecek durumlara karşı önlem alınması için tehlike arz eden bölgelere yerleşim yapılmaması, tedbirlerin hükümet tarafından alınması gerektiğine vurgu yaptı. Yayında seyircilerden gelen bir soru üzerine Saadet Partisi’nin hedefinin ‘ülkeyi milli görüş politikalarıyla yönetmek’ olduğunu söyleyen Çengel, “Bu ülkede Saadet’ten başka oy verilebilecek bir parti yok!” dedi. Altılı masa ekibi ile ilişkileri ve çatıdaki altılı masa ruhunun tabanda da olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Çengel, “Biz kimsenin düşmanı değiliz, tüm parti başkanları ile aramız iyi. Düzce’deki tüm il başkanlarıyla whatsapp gruplarımız bile var. Siyasette düşmanlık değil dostluğun önemine inanıyoruz, kendimizi ön plana koymaktan ziyade hepimiz bir olup halkımız için çalışmalıyız.” dedi.

“Herkes Ekonomiden Muzdarip”

Türkiye’de ortaya çıkan işsizlik ve ekonomi konusu ile ilgili “Türkiye’de bugün en önemli şey ekonomi, artık Türkiye’de ekonominin durumunu bilmeyen insan yok. Herkes bundan muzdarip. Bugün TÜİK’in rakamladığı enflasyon oranları %78.64 ama gerçek enflasyon ülkede %130, %150 hatta %250’ye varan enflasyonlar var.” sözleriyle ülkemizdeki ekonominin, açıklanan verilerin daha üstünde bir enflasyon değeri taşıdığını dile getirdi. Aynı zamanda gençlerin işsizlik problemine değinen Çengel, kendi partisinin gençlere önem ve değer verdiğini söylerken Saadet’e gelen hiçbir gencin işsiz kalmayacağını belirterek gençlere partisi adına destek mesajı da iletti. Aynı zamanda Çengel “Türkiye’de milli görüş politikaları ile yönetilenler dışındaki bütün belediyeler borçludur. Bizler doğru işi, doğru kişiye, doğru şekilde yaptırdığımız için borçlu iş yapmayız” dedi.

 


Editör: M. Ünlü
Haber İhbar