Dün akşam canlı yayına katılan TDP Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz “TÜRKİYE 14 MAYIS’TA SEÇİME GİDİYOR”

Mücahit Özcan’ın sunumuyla gerçekleşen Siyaset Analiz’in bu haftaki konukları Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz ve Türkiye Değişim Partisi Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş oldu. Salı günü 20.00’da gerçekleşen yayında Türkiye’nin seçime gideceği tarihe ve gündemi meşgul eden sorunlara değinildi.

 Dün akşam canlı yayına katılan TDP Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz  “TÜRKİYE 14 MAYIS’TA SEÇİME GİDİYOR”
20.07.2022 - 14:35
Güncelleme 20.07.2022 - 16:02
Haber Merkezi

Düzce’ye yaptığı ziyarette Akçakoca’yı gezdiklerini ve halkı dinlediklerini söyleyen Maksut Beykoz, başkanlığa yeni gelen Sezgin Aktaş’ı da çok desteklediklerini dile getirdi. Aktaş’ın “Halk daha önceden ‘Ak Parti’ye veriyoruz çünkü başka kime vereceğiz?’ Diyordu. Artık biz varız, başka bir alternatifiniz var!” sözleri canlı yayının dikkat çekici anlarındandı. Aynı zamanda Maksut Beykoz’un “İl başkanlarımız potansiyel milletvekili adaylarımız. Bir defaya mahsus olmak üzere milletvekili adayımız için il başkanımızı birinci sıraya koyacağız.” sözlerinin ardından canlı yayının ilerleyen dakikalarında da “Sezgin Aktaş, ön seçimsiz milletvekili adayımız olacak.” diyerek Aktaş’ın adaylığını da onaylamış oldu. Ekranlarımız aracılığıyla ‘garanti bilgi’ olarak açıkladığı seçim tarihini vatandaşlarımıza duyuran Beykoz şu sözleri söyledi: “Türkiye’de 2023 seçimleri 23 Haziran’da değil 14 Mayıs Pazar günü olacak”. Maksut Beykoz, devamında öncelikli hedeflerini şu sözlerle açıkladı: “Bizim hedefimiz öncelikle sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ü Başbakan yapmak. O yüzden şu an biz hiçbir ittifakın içinde yokuz. 14 Mayıs’tan sonra hangi masada olacağımız açıklanacak”. Beykoz, “İktidarlığa talipsek ekibimizi açıklamalıyız. Biz şu ana kadar iki bakanımızı açıkladık.” sözlerinin ardından yeni bakanlıklarla ilgili açıklama yaptı.

YENİ BAKANLIKLAR KURULUYOR!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz’un ‘Türkiye’de olmayan bir şey yaptık. Esnaf Bakanlığı kurduk. Başına Erol Korkut Bey’i getirdik.’ sözleri ile kurmuş oldukları yeni bakanlığın ilk açıklaması canlı yayınımızda Analiz Tv ekranlarına yansıdı. Beykoz: “Türkiye’de bugün beş milyonun üzerinde esnafımız var kayıtlı.” dedi. Bu sözleriyle esnaf halkımızı desteklediğini de belirtti. Aynı zamanda ‘Türkiye’de yaklaşık olarak yirmi milyon engelli vatandaşımız var. Türkiye’de ilk defa bir Engelli Bakanlığını kuracağız.’ sözleri ile engelli vatandaşlarımızın hakları için çalışmalar yaptıklarını da dile getirdi. Yakın zamanda Engelli Bakanlığı ve Gölge Bakanlıklarını açıklayacaklarını söyledi. Beykoz, partisinin ekiplerini oluşturma ve açıklama aşamasından sonra iktidara talip olurken tüm Türkiye’ye ‘Bakanlarımız bu kişiler, biz buyuz, karşınızda iktidara talibiz’ şeklinde hep birlikte seslenme amacı olduğunu izleyicilere iletti.

Haber: Melodi Ünlü


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar