TDP Düzce İl Başkanlığından AY YILDIZLI BERABERLİK MESAJI

15 Temmuz’a özel Ay yıldızlı  Bayraklarla süslenerek birlik ve beraberlik mesajı verildi.

 TDP Düzce İl Başkanlığından AY YILDIZLI BERABERLİK MESAJI
16.07.2022 - 13:05
Güncelleme 16.07.2022 - 15:30
Haber Merkezi

Beyköy TOKİ sitesinde tüm bloklar 15 Temmuz’a özel Ay yıldızlı  Bayraklarla süslenerek birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz’da birlik ve beraberliğin ön plana çıkması, vatandaşların 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmaması amacıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Beyköy TOKİ sitesinde bulunan bloklara Ay yıldızlı Bayraklar dağıtıldı.

Vatandaşlar hediye edilen bayrakları büyük bir gururla asarken, birlik ve beraberliğin ülkeye zarar verecek unsurların önüne geçeceğini bir kez daha göstermiş oldular.

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş “Biz Türkiye Değişim Partisi olarak tüm darbelerin karşısındayız. 80 darbeleri, diğer darbeler ve 15 Temmuz hain darbe girişimi Türkiye’ye yapılan en büyük ihanettir. Bu tür darbe ve darbe girişimlerini lanetliyoruz. Bu parti gözetmeksizin her Türk vatandaşının bayrağına sahip çıkması gerektiğini bir göstergesidir. Bundan sonra yapılan en ufak bir girişiminde Türk milletinin bu girişimlerin karşısında duracağına inanıyorum. Bu sebeple bizlerde birlik ve beraberliğimizi göstermek adına siteleri Türk Bayrakları ile donattık” dedi.


Editör: M. Albayrakoğlu
Haber İhbar