DÜZCE'NİN EVLADI DÜZCE SOKAKLARINDA SEVGİ İLE KARŞILANIYOR.

Hakan Kuşçuoğlu Düzce'de tarih yazıyor. Tüm Düzce'yi karış karış gezerek vatandaşlar ile selamlaşıyor, sohbet ediyor en önemlisi Düzce ile ilgili hayallerini anlatıyor. Düzceliler Hakan Kuşçuoğlu'na bir başka sevgi gösteriyor.

DÜZCE'NİN EVLADI DÜZCE SOKAKLARINDA SEVGİ İLE KARŞILANIYOR.
4.05.2023 - 17:13
Güncelleme 4.05.2023 - 18:42
Özel Haber

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Düzce'nin evladıi Düzce'nin yetiştirdiği iş insanı Hakan Kuşçuoğlu adaylık yarışında en çok ilgi gören adayların başında yer alıyor. Düzceliler her fırsatta Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar başkan Hakan Kuşçuoğlu'na da özel çalışarak vekil çıkaracaklarını ifade ediyorlar. 

Düzce siyasetinin genç isimlerinin başında yer alan Yasin Kazancı seçim çalışmalarının tamamında yer aldığını Adalet ve Kalkınma Partisinin Düzce'de tekrar rekor oy alarak 3 vekili Ankara'ya yollayacakalrını ifade etti. Bunun en büyük göstergesi de 3. sırada yer alan Hakan Kuşçuoğlu ile yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızdan aldığımız övgü ve gördüğümüz sevgilerde gördüğünü ifade etti. 

Yasin Kazancı öyle kamuoyunda sosyal medya da algı yönetiminin saha ile uzaktan yakından alakası olmadığını da yaptığımız çalışmalarda gördüğünü de ifade etti. Algıların ötesinde AK Parti büyümeye devam ediyor ve Türkiye Yüzyılı başlarken Adalet ve Kalkınma Partisi yine Türkiye'nin komutasında olacağını ifade etti. 

Biz de çalışmalara katılarak vatandaşları yakinen gözlemleme fırsatı bulduk. Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Milletvekili Adayı Sayın Hakan Kuşçuoğluna gösterilen sevgi  ve hürmeti de yakından gözlemleme fırsatı bulduk. 

 


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar