Düzce Üniversitesi’nin Projesine Birleşmiş Milletlerden Destek

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin iş birliği ile geliştirdiği proje, 2023 bütçesi çerçevesinde Birleşmiş Milletler-BM Teknoloji Bankası tarafından onaylandı.

 Düzce Üniversitesi’nin Projesine Birleşmiş Milletlerden Destek
25.01.2023 - 14:57
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Düzce Üniversitesi’nde ve Sakarya Üniversitesi’nde BM tarafından kabul edilen ilk proje olan proje ekibinde; Türkiye'den Dr. Mehmet Emiroğlu, Dr. Mehmet Emin Arslan ve Dr. Tuba Tatar yer alıyor.
Türkiye'den Mozambik'e teknik bilgi aktarımına imkan sağlayacak olan proje, Mozambik’te barınma ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmayı hedefliyor. Bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda birçok projeye imza atan Üniversitemiz, insanların en temel hakkı olan insanca

yaşam hakkını, dünya üzerinde herkesin eşit bir şekilde hissedebilmesi, coğrafi ve ekonomik koşullardan kaynaklanan eşitsizlikleri en aza indirebilmek için de çalışmalar yürütüyor.
Üniversiteden yapılan açıklamada; “Düzce Üniversitesi olarak; insanların hayatını kolaylaştıracak, uluslararası alanda gerçekleştirilen önemli bir projede Üniversitemizin ve ülkemizin adını tüm dünyaya duyuran ve insanların yaşam enerjisini artıran araştırmacı akademisyenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.” ifadelerine yer verildi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar