VALİ ATAY, HASTANEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Düzce Valisi Cevdet ATAY,  Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde Yeni Oluşturulan Poliklinik Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulunarak Hastaları Ziyaret Etti.

 VALİ ATAY, HASTANEDE İNCELEMELERDE BULUNDU
2.09.2022 - 00:35
Haber Merkezi

İl Sağlık Müdürü  Dr. Yasin YILMAZ, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Volkan TEMİ ve diğer Sağlık Yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Cevdet ATAY, Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde yeni oluşturulan alanda hizmet veren Kulak Burun Boğaz ve Ortopedi Servisinde incelemelerde bulundu.

Ziyarette  İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin genel durumu, yeni oluşturulan hizmet alanları ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında Vali Cevdet ATAY’a genel bilgilendirmelerde bulunuldu.

Akabinde Düzce Valisi Cevdet ATAY, poliklinik hizmeti alan vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek kendilerine geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Daha sonra hastanede yatarak tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Atay, personeller ile de bir süre sohbet ederek özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar