Masalların Eğitimsel ve Kültürel İşlevi Konusunda Önemli Farkındalık Kazandırılıyor

Masalların Eğitimsel ve Kültürel İşlevi Konusunda Önemli Farkındalık Kazandırılıyor “Evvel Zaman İzinde” masal projesi kapsamında, Masal Atölyeleri’ni öğrenciler ve okullarla buluşturmaya devam eden Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘Hikaye ve Masal Anlatıcılığı Eğitimi’ seminerinin ilkini, Akşemsettin Ortaokulu 6-7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenledi. Seminer, Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda Çavuş’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Masalların Eğitimsel ve Kültürel İşlevi Konusunda Önemli Farkındalık Kazandırılıyor
6.05.2023 - 10:25
Özel Haber

Etkinlikte “Sülün Osman” masalını anlatan Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda Çavuş, öğrenciler tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi. Masal sonrasında masal anlatıcılığıyla ilgili önemli bilgiler paylaşan ve öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda Çavuş, masal ve hikayenin gizemli, eğitici ve öğretici yönleri hakkında interaktif bir programa imza attı.

 

Program sonunda, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda Çavuş; Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Proje Koordinatörü Özge Çeltek’e, Akşemsettin Ortaokulu Müdürü Orkun Erdoğan’a teşekkür ederek projenin başarılı olmasını temenni etti.

 

“Evvel Zaman İzinde” masal projesi ile masalların eğitimsel ve kültürel işlevi konusunda farkındalık geliştirilmesi, çocukların bilişsel ve dilsel gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor.

 

 

İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü

+90 380 542 10 92

iletisim@duzce.edu.tr

https://duzce.edu.tr/idari/itk

Düzce Üniversitesi KonuralpYerleşkesi
Düzce University Konuralp Campus
81620 DÜZCE - TÜRKİYE


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar