Düzce’de büyük heyecan yarattı

Ömer Albayrak MHP Düzce Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

Düzce’de büyük heyecan yarattı
21.03.2023 - 10:56
Güncelleme 21.03.2023 - 11:31
Haber Merkezi

Düzce’de bir çok parti milletvekilliği adaylık süreci devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi'nde de heyecanlı anlar yaşandı. 

Düzce’nin saygın iş insanı ve siyasetçi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez ve Düzce yerelinde çeşitli kademelerde görev alan Ömer Albayrak Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Ömer Albayrak’ın adaylığı sadece Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı değil Düzce genelinde bir çok farklı yapılarda da sevinçle karşılandı.

Ömer Albayrak gerek siyasi çalışmaları gerek sosyal alanda herkesim insana dokunan, farkı düşüncelere saygı duyan kişilikle tanınıyor.

Milliyetçi Hareket Partisinin temel değerleri ile yetişen ülkenin demografik yapısını her dönemde sağlıklı analiz ederek politikalar üreten Ömer Albayrak aday adaylığı açıklaması sonrası Düzcenin bir çok kesiminde memnuniyetle karşılandı.

Devletimize ve şehrimize büyük katma değer üreteceğine inandığımız Ömer Albayrak’a başarılar ve hayırlı olsun temennilerimizi iletiyoruz.

Ömer Albayrak'ın açıklaması şu şekilde, "Mensubu ve neferi olmanın gururunu her zaman taşıdığım partim MHP'den 14 mayıs 2023 günü yapılacak 28. Dönem milletvekilliği seçimilerinde DÜZCE çevresinden Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu Genel merkezimize yaptım."


Editör: D. Analiz
Haber İhbar