"VEKİLLİK BİR AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR"

İYİ Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, Çilimli İlçe Teşkilatı'nda partililerle, çarşıda ise esnaf ve halk ile bir araya geldi.

"VEKİLLİK BİR AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR"
30.03.2023 - 13:36
Güncelleme 30.03.2023 - 15:46
Haber Merkezi

TBMM 28. Dönem İyi Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, partisinin diğer aday adayları ile birlikte Çilimli İlçe Teşkilatı'nda partilileriyle bir araya geldi. 

Tüysüz, fındıkla birlikte katma değeri çok yüksek olan siyah pirinçle, Çilimli halkına tarımdan nasıl para kazanabileceklerini anlattı. 

“ÇİLİMLİ HALKI TARIMLA GEÇİNECEK”

Tüysüz konuşmasının büyük bir kısmında özellikle tarımla uğraşanlara, “Biz partimizle beraber uygulanabilir ve sürdürülebilir akıllı tarım yönetimlerimizle fındığı, siyah pirinci ve bununla beraber birçok ürünümüzü ihraç edebiliriz. Çilimli halkına genç yaştan itibaren tarımdan para kazanmayı, tarımla geçinmeyi, tarımla orta üst seviyede yaşam standartlarında yaşamayı inşallah sağlayacağız.” şeklinde seslendi. 

İlçe teşkilatının ardından diğer Aday Adayları ile birlikte Çilimli esnafını ziyaret eden Tüysüz, kadınından erkeğine halkla da çok samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Aday Adayları ile İftar sonrası İyi Parti Düzce Merkez İlçe Teşkilatında yeniden buluşmak üzere ayrılan Tüysüz, Düzce merkezde esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

“TEK HAYALİM ULAŞILABİLİR BİR VEKİL OLMAK”

Tüysüz iftardan sonra Merkez İlçe Teşkilatı'nda hazır bulunan partililere, “Tek hayalim ulaşılabilir, her zaman sizlerle beraber, Düzce için, Düzce halkı için bir unvan elde edebilmek. Faydalı olabilmek için, fayda sağlayabilmek için bir ürün gerekiyorsa, ben onun mücadelesini veriyorum. Buradaki unvan benim için bir amaç değil, bir araçtır. Çünkü ben faydalı olmayı çok seviyorum. Faydalı olmakla besleniyorum. Hizmet etmeyi seviyorum, destekleriniz bekliyorum.” şeklinde hitap etti. 

Alkışlar eşliğinde toplantı odasından ayrılan Tüysüz’e partililer yoğun bir ilgi gösterdi. 


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar