İSMİNİ VERMİYOR, YÜREKLER YANIYOR

ÇORBA'da TUZ'um OLDUĞU için mutlulukdan yazarken de AGLIYORUM. 7.7 ve 7.5  şiddetinde ve  çok geniş bir alanı 10 Şehri etkileyen Depremler için ne yapabilirim derken Ankara da iş yapan toplamda 20 ayrı HARFİYAT, ALT YAPI FİRMA sahipleriyle görüştüm, ricalarda bulundum. Niyet Halis Akıbet Halis bölgenin o 10 ilin İnsanı bu şahıslar benim rehberliğim de koordine etmem halin de varız dediler. Dün saat 10 gibi kahvaltılı, yemekli bir toplantı yaptık.

İSMİNİ VERMİYOR, YÜREKLER YANIYOR
7.02.2023 - 12:16
Güncelleme 10.02.2023 - 21:23
Özel Haber

 Lafı, yazıyı uzatmayım Kısaca toplamda 18 Tıra yüklü , her Tırda 2şer tane toplamda 36 İş makinesi her araçta birer Jeneratör, birer büyük delici Hilti, 2şer projektör, cekiç,balyoz kazma küreklerle, her aracta 3'er toplam da 54  eleman tecrübeli operatör  hazırlandılar.

Gerçekten ağladım ve yazarken de ağlıyorum. Herhangi bir nakdî, aynî yardım almadan gidebileceklerini, orada mazot bulamazsak yardımcı olunması gerektiğini bedelini de ödemek şartıyla talep ettiler tamam dedim. Yola çıkacak Yüklü Tırların fotolarını istedim. Biliyorum ki reklam istemeyen ALLAH rızasına talipli firma sahipleri dedim ki reklam değil başkalarına örnek olalım Özendirme amaçlı istedim. Hayır dediler bizler o bölgenin insanlarıyız bugün koşmayacağız da ne zaman koşacağız dediler. Hatta Firma isimlerinin, Logolarının üstünü amatörce boyadılar. En genci 55 yaşında olan firma sahiplerine tesekkür ederken, dua ederken onlar da bana tesekkür edip Dua ettiler.Peki yol kapalıysa nasıl yapacaksınız, gideceksiniz dedim,

Başkanım bizim işimiz Hafriyat, Altyapı, kar varsa yol göçükse ALLAH'ın izniyle açarız dediler. Ve dün saat 13.00 de hareket ettiler.Ne mutlu bugün saat 08.45 de İllere dağılmışlar.  Durum cok vahimmiş dedim işiniz zor dediler, bize birşey yok özellikle enkaz altındakilerin işi zor dediler. AFAD yada ilgili, yetkililerin emrine girmişler.Yöreyi bölgeyi illeri bilen insanlar. Zaten Devlet her aşama da devredeymiş, öyle kafana göre takılamıyormuşsun.


ALLAH Devletimize Zeval Vermesin.


İşte böyle insanlar kaldı mı.? var mı .? denecek cinsten bir durum. Bir Düzceli olarak depremi defalarca yaşamış biri olarak O bölgeye faydam dokunduysa ne mutlu bana. Bu Firma sahiplerinin ayağına taş değirme yüce RABBİM.

Çok değerli basın mensubu arkadaşlar bu bilgi notunu sevinçle sizle paylaşayım dedim.Bu Firma sahiplerinin ricaları gibi benimde ismim geçmeden  sadece Bir DÜZCELİ de bu şekilde enkaz kaldırma , yardım konvoyu oluşturdu demeniz yeterli, ben herhangi biryerde, herhangi bir sayfamda bu bilgi notunu paylaşmayacağım. Ben sadece unsanları bir araya getirdim, niyet halis akibet de halis oldu. kahvaltı,  Yemekli toplantı mekanı Şanlı Urfalıydı oda ikramım olsun abiler dedi.


Bu vb insanların, Firmaların ALLAH sayısını artırsın.


TÜRKİYEMİZE GEÇMİŞ olsun.Tekrarından C.ALLAH korusun.Aminnn.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar