DÜZCESPORDA 2022 – 2023 SEZON FORMASI BELLİ OLDU

TFF 2. Lig temsilcimiz Düzcespor’da 2022-2023 futbol sezonunda futbolcuların giyeceği formalar görücüye çıktı.  Kırmızı lacivertli futbolcular yeni sezonda 2 farklı model formalarla maçlara çıkacaklar.

DÜZCESPORDA 2022 – 2023 SEZON FORMASI BELLİ OLDU
28.07.2022 - 15:36
Haber Merkezi

Düzcespor yönetimi kurulu yeni sezonda formaların markasını ünlü İtalya firması Diadora olarak belirledi. Düzcespor 2022-2023 futbol sezonunda forma ve diğer giyecekler için Diadora  firması ile anlaştı.

FUTBOLCULARA 2 FARKLI MODEL

Kırmızı lacivertlilerin  internet sitesinde görselleri yer alan formaların bir tanesi sol taraf kırmızı, sağ taraf lacivert. Lacivert renkler çizgilerle dikkat çekici hale getirilmiş. Futbolcuların yeni sezonda giyeceği bir diğer forma beyaz. Beyaz formaların ortası kırmızı lacivert renklerle kravatı andırıyor. Formanın kollarında kırmızı lacivert renkler hakim olacak.

Düzcespor resmi internet sitesinde görselleri yayınlanan formalar arasında  Düzcespor’a mal olmuş klasik çizgili forma yok. Taraftarlar yaptıkları yorumlarda Düzcespor ile özdeşleşen  kırmızı lacivert çizgili formanın da 3. Seçenek olmasını istiyor.

Diadora, İtalya merkezli, spor eşyası üreticisi. Futbol, tenis, koşu, bisiklet, ragbi ve atletizm ayakkabıları ile giyim ve moda aksesuarları üretmektedir. Adını antik Yunanca’daki “dia-dorea”, hediye ve saygıyı paylaşmak kelimelerinden alan Diadora'nın kurucusu, Marcello Danieli'dir.

 

 

 


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar