Düzcespor'un 2022- 2023 Futbol Sezonu Kombine Bilet Satışları Başladı

TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele edecek olan  Düzcespor, 2022-2023 futbol sezonu için  kombine bilet satışlarını, kişiye özel koltuk modeliyle satışa sunuyor.  S

Düzcespor'un 2022- 2023  Futbol Sezonu  Kombine Bilet Satışları Başladı
26.07.2022 - 15:12
Haber Merkezi

Satın aldığın kombine bilet karşılığında isim ile ayrılacak olan koltuk, yıl boyunca satın alan kişiye özel olarak ayrılacak.

Düzcespor Kulübü, heyecanlı geçmesi beklenen sezon öncesi kombine bilet satışıyla ilgili kişiye özel kombine satışı yapılacağını duyurdu. 2022-2023 futbol sezonunda  TFF 2. Ligde mücadele edecek olan kırmızı lacivertli takım hazırlıklarını tamamlamak üzere. Transfer sezonunu başarılı bir şekilde yürüten Düzcespor Yönetimi, şimdi de kombine bilet satışına başlayacağını duyurdu. Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak, A ve B protokol tribünü için satılacak olan kombine biletlerin kişiye özel yapılacağını belirten yönetim, satın alınan bilet karşılığındaki koltuk ya da koltukların şahsa özel olarak sezon boyunca ayrılacağını duyurdu. 2 bin 500 liradan satışa sunulacak olan kombine biletlerde, böylelikle maçı sezon boyunca izlemek istediğiniz koltuğu kendiniz seçebilecek, bir sezon boyunca adınızın yazılı olduğu o koltuktan Düzcespor maçlarını izleyebileceksiniz.

Satışına başlanılan kombine kişiye özel  bilet satışlarında arka sıralardaki koltuklara kalmamak için Düzcespor sevdalıların ellerini çabuk tutmaları ve koltuklar tükenmeden kendi koltuğunu seçmeleri gerektiğini belirten yönetim, müracaatların 0 532 362 52 94 numaralı telefondan kulüp müdürü Hüseyin Özcan’a yapılacağını açıkladı.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar