DÜZCE'NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İYİ PARTİDEN

BERAT ÖZTÜRK 21 Yaşında Düzce'nin en genç adayı olan Berat Öztürk İyi Partiden Milletvekili aday adaylık başvurusunu Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Selami Ulusinan’a verdi.

DÜZCE'NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İYİ PARTİDEN
17.03.2023 - 15:22
Güncelleme 17.03.2023 - 20:32
Özel Haber

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

 

Berat Öztürk 09 Ocak 2002 İstanbul Fatih doğumludur. Eğitimine Ön Lisans İşletme Bölümü ile devam etmektedir. İşletmeci ve Gayrimenkul Danışmanlığı yapmaktadır. AGD ve MGV Ortaokullar ve Liseler Komisyon Başkanlığı (2017-2022) Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı (2022-2023) görevi yapmıştır. İyi Parti Düzce Merkez İlçe 3. Olağan kongresinde Merkez İlçe Yönetim Kuruluna girdi.

Düzce’de siyasi partilerin adayların içinde en genç milletvekili aday adayı olan Berat Öztürk ilk siyasi hayatına Saadet partisinde başladı, gençlerle birlikte yaptığı etkinliklerde Düzce’de çalışlamarıyla dikkat çeken Berat Öztürk parti içinde başarılarından dolayı Saadet Partisi yönetimi tarafından gençlik kolları başkanlığına getirildi.

Gençlerle birlikte gündemi takip ederek Düzce’nin çeşitli yerlerinde  parti için çalışan ve gençlik kolları olarak çalışmalar yapan Berat Öztürk daha sonra Saadet Partisi'nden istifa edip İyi Parti Merkez İlçe Yönetim Kuruluna girdi. Yaptığı çalışmalarla gençlerin destek verdiği Berat Öztürk 21 yaşında olmasına rağmen Düzce'nin eksiklerini bildiği için İyi Parti Milletvekili aday adayı oldu.

Berat Öztürk; "Düzce’de gençler için bir çok projem var, herşeyden önce Düzce ve Düzce gençliğine hizmet etmek için aday adayı oldum. İş hayatındaki başarılarımı siyasette de başarmak için Düzceliler'den destek istiyorum. 

Düzce iyi olsun diye bu yola çıktım, çünkü Düzce herşeyin en iyisini hak ediyor. Düzce’nin en geç Milletvekili aday adayı olarak gençlerin ve tüm Düzceliler'in Türkiye genelinde sesi olmak istiyorum. Sizi Meclis'de en iyi şekilde temsil etmek için tüm desteklerinizi bekliyorum.

Düzce halkına selamlarımı iletiyorum, inşallah birlikte başaracağız. dedi

 


Editör: D. Analiz
Haber İhbar