ÜZEYİR YİĞİT YAZDI... DEVRİK MASANIN DÜZCE YANSIMASI

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün Danışmanı Üzeyir Yiğit Yazdı. İşte o yazı...

ÜZEYİR YİĞİT YAZDI... DEVRİK MASANIN DÜZCE YANSIMASI
5.03.2023 - 14:50
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün Danışmanı Üzeyir Yiğit Yazdı.

İşte o yazı...

 

 

Devrik Masa’nın Düzce Yansıması


Nedir bu Yunuz’un çilesi?!

Adam damgalı gibi nereye gitse sobeleniyor. Meral Hanım da bir gol attı. Büyük umutlarla CV verip üye olduğu parti lideri pimi çekti ve “BOOOM!!!” aha Yunuz yine masanın altında kaldı. 

Aslında ışık var bir imkân verseler, adam parlayacak. Taa Lisedeyken Allah yüzüne gülmüş. O senelerde liselerde talebe keşfeden yapı onu da keşif etseymiş ooo neler olurmuş. Ama buna rağmen el yürümüş, adam resmen koşmuş. Kariyer için elinden hiç tutan olmamış lakin kader ona hep gülmüş.

Yeşilçam film aktrisleri gibi İbo gibi inşaatta fayans döşerken keşif edilememiş. Resmen tırnaklarıyla kazıyarak yükselmiş. Yılmaz Morgül gibi. 

Konumuz neydi neler yazdım. Konu Yunuz’a temas edince ben de bir odaklanma sorunu oluyor. 

Masa’nın göçmesi, CHP’yi rahatlattı Düzce’de Sayın Cemşit daha bi öz güvenle seçmenine durumu izah edebilecek. Saadet Partisi öz güveni ve kendine has metodolojisiyle doğru bildiği yolu kendi seçiyor başkasına bakmıyor. Diğerleri biz de az olduğu için demeyeceğim.

Genel seçimlerde beklediğimiz Düzce’de CHP ya da İYİ Parti tek adayla gidecek fikrimiz çöp olduğu için Yunuz’un aday olma ihtimali yükseldi. Ama iki parti'nin de bağımsız kazanma ihtimali azaldı. 

Ha bir de sosyal medya paylaşımlarına baktım. Saadet mealen, “Mesele masa'da bizim kalmamız.” demiş. CHP sabit ve kararlı…

Abi Yunuz çırpınmış durmuş yazık bu adama. Önce imzaları atmış, ardından Meral’in açıklamasını, ardından tabanına “Sakin olun ne olur bir yere gitmeyin.” mealinde sözler, ardından teviller, ardından moral çalışması 47 bin yeni üye (ülke geneli) ardından o bu derken Mustafa Kemal’le çağrıda bulunmuş. 

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Ben Meral’e kızıyorum bizim Yunuz’a yaşattıklarına. Bizim Yunuz’u soktuğu hallere. Allah seni bildiği gibi etsin Meral Akşener! 

Neyse şeytan azapta gerek diyenlere de saygı duyarak burada konuyu kapatayım.


Editör: M. ALBAYRAKOĞLU
Haber İhbar