“Her şey daha yaşanabilir bir Düzce için”

İYİ Parti Düzce Teşkilatları siyaset yapmanın sadece politika üretmekten ibaret olmadığını, siyasi partilerin en önemli misyonları arasında sosyal sorumlulukları gereği toplumsal ve sosyal hayatın gereği olarak halk ile iç içe olmaları gerektiğini sürekli dile getiren bir parti olarak yine sosyal bir projeye imza attı.

 “Her şey daha yaşanabilir bir Düzce için”
1.08.2022 - 12:51
Haber Merkezi

  Her birimi ile sosyal hayatın içinde sürekli yer almaya gayret  eden ve toplumsal sorunlara duyarlı olmaya dikkat çeken İYİ Partililer Gençlik Kollarının organizayonu ile Gölyaka İlçe Teşkilatı ile birlikte  'Dünya Doğayı Koruma Günü etkinlikleri çerçevesinde Gölyaka Kültür Park'ta çevre temizliği yaptı.

Çalışma ile alakalı açıklama yapan İYİ Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli "Biz İYİ Parti Düzce Gençlik Kolları olarak sosyal hayata ve en önemlisi de doğaya sürekli dikkat çeken bir ekibiz. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak hepimizin görevi. Bu çerçevede çevre temizliğine dikkat çekmek adına yine bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza attık ve teşkilat mensuplarımızla beraber Gölyaka Kültür Park'ta çevre temizliğine katkıda bulunduk. Gölyaka İlçe Başkanlığımız başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Her şey daha yaşanabilir bir Düzce için" dedi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar