Zafer Partisi Kongresi 6 Ağustos’da

Zafer Partisi Düzce İl Başkanı Kadir Kantemür 6 Ağustosta yapılacak ilk kongresi için tüm Düzcelileri kongreye davet etti.

 Zafer Partisi Kongresi 6 Ağustos’da
30.07.2022 - 16:51
Haber Merkezi

Prof.Dr. Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi, tüm Türkiye'de teşkilatlanmaya hızla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Düzce'de üç ilçe kongresi gerçekleştiren Zafer Partisinin Düzce il kongresinin 6 Ağustos'ta yapılacağı açıklandı.
Düzce Kurucu İl Başkanı Kadir Kantemür, kongreye tüm Düzceli hemşehrilerini davet ederek Zafer Partisinin Ankara'da yapılacak kurultay tarihinin 28 Ağustos olduğunu hatırlattı.
Türkiye'nin kronikleşmiş her sorununa ve gelecek vizyonuna dair yetkin kadrolarca hazırlanmış bir parti programına ve birçok projeye sahip olduklarını dile getiren Kantemür, öncelikli gündemin Türkiye'deki sığınmacı ve kaçaklar sorunu olduğunu vurguladı. Zafer Partisinin "Önce Vatan" ilkesiyle siyaset yaptığını belirten Kantemür, "Bizler popülist değil, realist siyaset yapıyoruz. Sıfır otomobil değil, sıfır sığınmacı vadediyoruz. Vatanın bölünmez bütünlüğünü her şeyden aziz biliyor, tüm vatanseverleri bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar