19 MAYIS BİR ÜLKENİN DOĞUŞUDUR

19 Mayıs 1919’da, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Milletimizin şahlanışının 104. Yıl dönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu Milletçe yaşıyoruz. 19 Mayıs, her şeyin bittiğini zannedenlere karşı azim, iman, şevk ve heyecanla ilkeli ve kararlı bir mücadelenin başarılabileceğini gösteren önemli ve tarihi bir gündür.

19 MAYIS BİR ÜLKENİN DOĞUŞUDUR
16.05.2023 - 16:57
Özel Haber

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün, işgal kuvvetleri için stratejik anlamda en önemli noktalardan birisi olan Samsun’a çıkışı, Birinci Dünya Savaşı’nın yorgunluğundan ve beraberinde getirdiği zor şartlardan kurtuluşu temsil eder. Öyle ki Ata’mızın Samsun’a attığı adım köklü bir toplumu esaret altında kalmaktan kurtaran ve tam bağımsızlık meşalesini yakan çağdaş bir toplumun doğmasını sağlayan en önemli adım olmuştur. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk gençliğine olan güvenini, kurduğu Cumhuriyeti gençlere emanet ederek göstermiş, gençliğin, milletlerin gücü ve yarınları olduğunu vurgulamıştır.
Bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetin gençlerine armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarken,  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.
TALİH ÖZCAN
Cumhuriyet Halk Partisi
Düzce Milletvekili


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar