SEDAŞ, aydınlatma çalışmalarına Gebze ile devam ediyor

SEDAŞ, Gebze- İstanbul geçiş güzergahında bulunan D-100 orta refüjdeki armatürlerin gücünü artıran bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.

SEDAŞ, aydınlatma çalışmalarına Gebze ile devam ediyor
15.05.2023 - 10:40
Özel Haber

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), 20 bin kilometrekarelik faaliyet bölgesindeki aydınlatma çalışmalarına Gebze ile devam ediyor. İstanbul-Gebze geçiş güzergahında bulunan D-100 orta refüjdeki 250 W gücünde olan armatürlerin 400 W ile değiştirilmesini sağlayan SEDAŞ ekipleri ana arterlerin yanı sıra planlanan caddelerde de armatür güç arttırım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yaklaşık 5 km’lik güzergâh boyunca çalışmalarını; 24 mt uzunluğundaki 6 sepetli araç, 16 mt uzunluğundaki 4 sepetli araç, 1 uyarı ikaz römorku, hava kontrol desteği sağlayan yüksek teknolojiye sahip 1 dron ve 30 kişiden oluşan saha ekipleri ile gerçekleştiren SEDAŞ, mevcut armatürlerin gücünü yükseltirken, muhtelif tipteki ampul ve balast değişimlerini de tamamladı. Yol ve çevre güvenliği tedbirlerini alarak çalışmalarına başlayan SEDAŞ ekipleri, aydınlatma seferberliğinde 200 adet armatüre müdahale ederek değişimini sağladı.

Hizmet bölgesinde karanlık cadde ve sokak kalmaması için sönen veya arızalanan lamba ve armatürlerin onarım bakımını yapan SEDAŞ ekipleri, gelen talep ve bildirimleri hızla değerlendirerek ekonomik ömrünü tamamlayan armatürleri yenileri ile değiştirmeye devam ediyor.

SEDAŞ KURUMSAL İLETİŞİM VE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar