TÜYSÜZ SIKILMADIK EL, GİRİLMEDİK YER BIRAKMADI.

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, seçim çalışmalarına Düzce’de ilaç fabrikası ve Merkez çarşı esnafı ziyaretleri,akşam da esnaf, belde kahvehane ve kafe ziyaretleri ile devam etti.

TÜYSÜZ SIKILMADIK EL, GİRİLMEDİK YER BIRAKMADI.
12.05.2023 - 15:02
Özel Haber

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz partisinin yöneticileri ve mensupları ile birlikte bir ilaç fabrikasını ziyaret etti. Tüysüz gündüz programına beraberindekiler ile birlikte merkez çarşı esnafını ziyaret ederek devam etti. Akşam da esnaf ziyaretlerine devam eden Tüysüz ve beraberindekiler kahvehane ziyareti yaptıktan sonra Merkez’e dönerek kafe ziyaretleri yaptı.

GÜNDÜZ ZİYARETLERİ

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz partisinin yöneticileri ve mensupları ile birlikte bir ilaç firmasını ziyaret etti. Tüysüz ve beraberindekiler, yönetimle yaptıkları kısa toplantının ardından çalışanlarla tanışmak ve sohbet etmek amacıyla yemekhaneye geçtiler. Tüysüz burada personelle birlikte yemek yedi, sohbet etti ve sorularını cevaplandırdı.

Tüysüz ve beraberindekiler, İstanbul Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Halkla da sohbet etme imkânı bulan Tüysüz, Düzce’nin ve türkiye’nin neden bir değişime ihtiyacı olduğundan sıklıkla bahsetti.

Ardından Atatürk Bulvarı’ndaki esnaf ziyaretlerini de tamamlayan Tüysüz ve beraberindekiler, partisinin il binasında verdikleri kısa bir moladan sonra akşam Gaziantep Caddesi’ne geçerek burada da esnaf ziyaretlerini ve halkla sohbetlerini gerçekleştirdi.

AKŞAM ZİYARETLERİ

Tüysüz, partisinin yöneticileri ve mensupları ile birlikte Boğaziçi Beldesi Yeşilköy Mahallesi’ne geçerek kahvehane ziyareti yaptı ve mahalle halkı ile sohbet etti. Düzce’nin yıllardır hizmet alamadığını, kendisinin Düzce’ye hizmet etmek için bu yola çıktığını anlattı. Tüm vatandaşların Cumhurbaşkanı nezdinde aynı değere sahip olması gerektiğini, aynı görüşte olmayanların bir takım çirkin sıfatlarla anılmaması gerektiğinden bahsetti.

Tüysüz ve beraberindekiler, Merkez’e geçerek kültür Mahallesi’nde kafe ziyaretleri gerçekleştirdi. Gençlerle sohbet eden Tüysüz, onların ve çocukların geleceği için çalıştığını, başarılı olabilmesi için önce yetkiye sahip olmasını, bunun için de oylarına talip olduğunu belirtti. Tüysüz konuşmasında” Halihazırdaki milletvekillerinden birincisi Cumhurbaşkanı’nın sağ kolu ve on yıldır milletvekili, diğeri beş yıldır milletvekili. İktidar gücüne bu kadar yakın olan milletvekilleri  Düzce’ye oluk oluk hizmet getiremez miydi? Hala kaldırılamamış enkazlar var. Bizimle aynı depremleri yaşayan Sakarya ve Bolu nasıl gelişti? Biz il olduğumuz halde neden bu kadar geri kaldık? İşte ben Düzce’ye hizmet etmek, hak ettiği konuma getirmek için vekil olmak istiyorum. Bunun için de sizden yetki istiyorum ve 14 Mayıs’ta sandıklara gittiğinizde mührü CHP logosu altına vurmanızı rica ediyorum. Elbette 13. Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu için de mührü vurmanızı bekliyorum. Mühür sizde, Düzce halkında” dedi.

Tüysüz ve beraberindekiler gecenin ilerleyen saatlerinde evlerine döndüler.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar