İŞTE MİLLET, İŞTE COŞKU, İŞTE ÖZGÜRLÜK

Millet İttifakı Düzce 1’inci sıra Milletvekili Adayı Talih Özcan, CHP Genel Başkanı ve 13’üncü Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Düzce Mitingini’ değerlendirdi. Talih Özcan, miting ile büyük heyecan yaşandığını belirterek, ‘ Düzce’de demokrasi rüzgarı esti’ dedi.

İŞTE MİLLET, İŞTE COŞKU, İŞTE ÖZGÜRLÜK
9.05.2023 - 17:27
Özel Haber

Düzcelilerin miting alanını sabah saatlerinden itibaren doldurduğunu vurgulayan Talih Özcan miting heyecanının 14 Mayıs seçimlerinde sandığa yansıyacağını ifade etti. Özcan, CHP Genel Başkanı ve 13’üncü Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzcelilere bir çok vaat verdiğini işaret etti ve ‘Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu Düzce’nin sorunlarını çok iyi biliyor. Kılıçdaroğlu sözlerine Düzce’deki hava kirliliğini öne çıkararak başladı ve buna son vereceklerini söyledi. Kirliliğe giderilmesine büyük katkı sağlayacak olan doğalgazın köylere kadar götürüleceğini açıklayan Kılıçdaroğlu, hiç kimsenin doğalgazının, elektriğinin, suyun borcundan ötürü kesilmeyeceği sözünü verdi. Ayrıca bölgenin en önemli geçim kaynağı olan fındık için de kilosunun 4 dolar karşılığı olacağı açıklamasını yaptı. Tüm bunlar Düzcelilerin duymak istediği vaatlerdi.’
Talih Özcan, alandaki coşkunun sandıklara yansıyacağını da belirterek, ‘Herkes artık değişimden yana, bunu tezahüratlarla gösterdi. Çünkü bu iktidarın kötü yönetiminden herkes bıktı ve değişim istiyor. Biz geliyoruz, iktidar oluyoruz’ dedi.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar