DÜZCE SOKAKLARINDA MHP RÜZGARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Düzce'yi karış karış geziyor. Vatandaşların dertlerini dinleyen ve sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalar yürüten MHP Düzce Milletvekili adayları, son ziyaretlerini Düzce Analiz Gazetesi'ne gerçekleştirdi.

DÜZCE SOKAKLARINDA MHP RÜZGARI
6.05.2023 - 19:27
Özel Haber

Ümit Yılmaz, Rümeysa Ataseven, Ömer Albayrak ve partilileri, Düzce Analiz Gazetesi'ne ziyarette bulunarak, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler ve vatandaşların sorunlarını dinlediler. Milletvekili adayları, seçim öncesi vatandaşların nabzını tutarak, onların beklentilerini ve isteklerini dikkate alarak, seçim vaatlerini oluşturuyorlar.

MHP Düzce Milletvekili adayları, ziyaretlerinde Düzce'nin sorunlarına da değindiler. Şehrin trafik sorunları, istihdam, tarım ve hayvancılık gibi konulara değinerek, vatandaşların beklentilerine cevap vermek için çözüm önerileri sundular.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar