SEÇİM KAMPANYALARINDA PARLAYAN SİYASETÇİ ÖMER ALBAYRAK

Türkiye'nin gelecek yüzyılının temelini oluşturacak seçime 11 gün kaldı. Tüm Türkiye ve Düzce 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçimine kilitlendi. Büyük heyecan yaşanırken Düzce sokaklarında büyük bir seçim hareketi yaşanmaktadır.

SEÇİM KAMPANYALARINDA PARLAYAN SİYASETÇİ ÖMER ALBAYRAK
3.05.2023 - 09:53
Güncelleme 3.05.2023 - 19:02
Özel Haber

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Düzce genelinde büyük bir seçim heyecanı yaşanırken, siyaset kendi içlerinde de yeni kazanımlar ortaya çıkartıyor. Seçim matematik hesabına göre 3 vekil çıkacakken Düzcenin siyasi geleceğine yeni isimlerde olmazsa olmazların arasında girmeye başlıyor. 

Ömer Albayrak; MHP Düzce Milletvekili adayı. Öyle ki matematik hesabına göre seçilmesi zor bir yerde. Ancak kampanya analizleri yapmaya başladığımızda adeta 1 sıradaymış gibi olağan üstü bir çalışma sergiliyor. Milliyetçi Hareket Partisi geleneklerine göre yetişen ve Parti etik kurallarını asla çiğnemeden siyaset yönetiyor. Vatandaşa dokunuşu, vatandaşı anlaması kendi siyasi tecrübesini de gösteriyor. 

Ömer Albayrak, kime sorduysak keşke 1 sırada olsa diyor. Keşke bizi TBMM'de temsil etse diye ekliyor. Bu da demek oluyor ki Düzce siyasetinin geleceğinde artık parlayan bir isim ekleniyor. 

Parti içindeki duruşu, kibirsiz siyaseti vatandaşın arzu ettiği, vatandaşın özlediği bir siyasetçi olduğunu ortaya koyuyor. 

Düzce siyasetinin geleceğinde artık çok sık duyacağımız isim Ömer Albayrak'ı yakınen takip edeceğiz. Kendisine bizde başarılar diliyoruz. 


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • düzceli
    düzceli
    4.05.2023 16:39

    Ben bir düzceli olarak birkaç gün önce mahallemize gelere konuşma yapan Ömer ALBAYRAK'ın DÜZCE Milletvekili olasını isterdim.Bizden biri, sade bir vatandaş,halis muhlis Düzceli ,RİYASIZ kibirsiz birisi.Konuşmasından belli ki donanımlı biri de aynı zamanda keşke birinci sıra olsaydı .Necmi HOŞVER vari bir arkadaş ....

Haber İhbar