BELTAŞ'TAN DÜZELTME

DÜZCE KAMUOYUNUN DİKKATİNE

BELTAŞ'TAN DÜZELTME
30.05.2023 - 14:02
Güncelleme 30.05.2023 - 14:12
Özel Haber

 

DÜZCE KAMUOYUNUN DİKKATİNE 


Düzcemiz yerel medya kuruluşlarından servis edilen bir haberde belirtilen "FEVAİ ARSLAN GÖREVDEN ALINDI" haberi sebebiyle şirketimiz tarafımızdan açıklama yapılma gereği duyulmuştur.
Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fevai ARSLAN, şirket yönetim kuruluna "sağlık ve şahsi işlerinin yoğunluğu" sebeplerini belirttiği bir "İSTİFA" dilekçesi vermiş olup, herhangi bir görevden alma ve görevden el çektirme şirketimiz tarafından söz konusu değildir, şirketimiz tarafından Fevai Beyin gerekçeleri insani ve ahlaki bir sorumluluğun karşılığı olarak değerlendirilmiştir. Fevai Bey şirketimize hizmetleri ve kazanımları olmuş birisidir. Kendisinin kararının bir karalama kampanyasına dönüşmesi üzücüdür ve gerçekten uzaktır. İş bu sebeple değerli Düzce Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Beltaş Aş Yönetim Kurulu


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Güzel duzcd
    Güzel duzcd
    30.05.2023 14:11

    Yav he şimdi takip edelim sistemdeki herkes açığa alınacak.

Haber İhbar