Gümrük Müdürlüğü ve Liman İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ali Gelinoğlu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Masdaf, Evissa Mobilya ve Enge Enerji firmalarını ziyaret etti.

Gümrük Müdürlüğü ve Liman İçin Çalışmalar Devam Ediyor
24.03.2023 - 12:22
Haber Merkezi

Ziyaretlerde sırasıyla Masdaf’ta Genel Müdür Vahdettin Yırtmaç ile, Evissa Mobilya’da Fabrika Müdürü Fatih Güler ile ve Enge Enerji de de Firma Sahibi Selim Yirmibeşoğlu ile bir araya gelen Düzce TSO Yönetimi, firmaların genel durumlarıyla ilgili bilgiler aldılar.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık; “Firmalarımıza yapmış olduğumuz ziyaretlerde özellikle ihracatçı firmalarımızın iki önemli sorunu olduğunu görüyoruz. Bunlardan ilki gümrükleme konusu diğer de lojistik. Firmalar ile yapmış olduğumuz görüşmelerde Gümrük Müdürlüğü için önemli aşama kaydettiğimizi ve en kısa zamanda Düzce’ye Gümrük Müdürlüğü’nü kazandıracağımızı firmalarımıza bildiriyoruz. Yine bir diğer önemli sorunları da limanlara olan mesafe. Bu konuda da bölge odalarımız ve kamu kurumları ile birlikte Alaplı Limanı için yoğun çaba sarf ettiğimizi ve bu dönemde bu limanı ihracatçı üyelerimize kazandırmaya çalışacağımızı ifade ettik. Bu iki genel sorun haricinde ise firmalarımızın odamızdan ve faaliyetlerimizden hoşnut olduklarını gözlemliyoruz. Bu da bizlere daha iyisini yapmamız için motivasyon sağlıyor. Üyelerimizin bizlere sundukları önerileri titizlikle inceliyor ve mümkün olduğunca gündeme taşımaya çalışıyoruz. Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı üyelerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Editör: D. Analiz
Haber İhbar