ALTUNTAŞ ANKARA'YA ATANDI

Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Selim Altuntaş, İç İşleri Bakanlığına Süleyman Soylu'nun tensipleriyle Ankara'ya göreve getirildi. Altuntaş , Valimiz Cevdet Atay ve birim kurum yöneticileri ve basın çalışanlarına teşekkür ederek, veda açıklaması yaptı.

ALTUNTAŞ ANKARA'YA ATANDI
30.01.2023 - 22:30
Güncelleme 30.01.2023 - 22:31
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’nun takdirleriyle atanmış olduğum Düzce Valiliği İl Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü vazifeme bugün itibariyle veda etmiş bulunmaktayım. Düzce Valimiz Sayın Cevdet ATAY’ın riyasetinde yapmış olduğumuz vazifemizde gayretli, özverili, yenilikçi, çözüm odaklı ve temelinde insan olan bir anlayışla çalışmalarımızı yeni bir vizyon ve misyonla başarı ile sürdürdük. 

Geçmiş dönemdeki görevlerimiz ve bakanlık bürokrasinde ki tecrübelerimizi sahaya ve müdürlüğümüze aktardık. 

“Güçlü Medya Güçlü Düzce” mottosuyla başlattığımız sürecin iki sene gibi kısa bir süre içerisinde karşılık bulması bizi ziyadesiyle mutlu etti.

Görevimizi icra ederken desteklerini esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU Beyefendiye ve Düzce Valimiz Sayın Cevdet ATAY Beyefendiye şükranlarımı arz ederim.

Düzce’de görev yaptığım süre içerisinde birlikte çalıştığım kurum amirlerimize, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzün kıymetli, cefakâr personeline, ilimizin değerli Basın Mensuplarına ve valiliğimiz kurum personeline teşekkür ediyorum.

Bu duygularla Düzce’mize veda ederken, hepinize sağlık, huzur ve esenlik diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Selim ALTUNTAŞ
İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü


Editör: M. ALBAYRAKOĞLU
Haber İhbar