VEKİL ADAYI DARIYERLİ: BU İŞİ ANCAK MİLLET İTTİFAKI İLE BİZ ÇÖZERİZ

VEKİL ADAYI DARIYERLİ: BU İŞİ ANCAK MİLLET İTTİFAKI İLE BİZ ÇÖZERİZ
25.01.2023 - 22:59
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Milletvekili Aday Adayı Faruk Darıyerli, ülke gündemi ve Düzce’ye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Darıyerli: 

"Halkımız sabretsin, geliyor gelmekte olan." dedi.
 
Milletvekili aday adaylığını açıkladığı günden bu yana mesai saati gözetmeksizin çalışan ve Düzceliler tarafından büyük destek gören vekil adayı Darıyerli, ülke gündemine ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Kimse ile yarış halinde olmadığını belirten Darıyerli, tek derdinin hizmet olduğunun altını çizdi. Darıyerli, “Düzce’mizde 2 kez belediye meclis üyesi olarak görev yaptım. Birçok sivil toplum örgütünde ve yardım kuruluşlarında çalıştım. CHP Düzce İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, hemşerilerime en iyi hizmeti sunabilmek için de vekil aday adayı oldum. ODTÜ İnşaat Fakültesi mezunuyum. 33 yıldır aynı kuruluşta çalışıyorum. Siyasete her zaman ilgi duydum ve içinde oldum. Düzce benim için çok önemli, çünkü sevdalıyım ona. Amacım hemşerilerime hizmet etmek. Bu yüzden elimden geleni yapacağım. Hiçbir zaman kimseyi yaptıklarından dolayı acımasız eleştirmek ya da kötülemek gibi bir niyetim olmadı, olamaz. Geldiğimiz noktada hem ülkemizin hem de Düzce’mizin durumu ortada. Milletvekillerimizin ve iktidarın Düzce’ye kazandırdıkları yeterli değil. İktidar oldukları 21 yıldan beri halkımız 3 milletvekilini iktidar partisine verdi. Maalesef yeterli hizmeti alamadı ve meclise gönderdiği 3 vekili de yanlarında göremedi. Biz de bu yüzden şimdi çok daha iyisini yapacağımıza söz vererek yola çıktık.
Düzce'de çok çalışıyoruz. Bu da bize sevgi olarak geri dönüyor. Köy, esnaf ve ev gezilerimizde aldığımız son izlenimler ve kamuoyu yoklamaları sonucuna göre, Düzceli hemşerilerimiz bizi mecliste görevlendirecekler. Biz de onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Hep yanlarında ve kalplerinde olacağız.  Vatandaşımız artık yeter diyor. Yıllardır onlara oy veriyoruz fakat hiç yanımızda olmadılar. Ekonomik durum çok kötü, Pazar, market, elektrik, doğalgaz, su ücretlerine yetişemiyoruz yapılan zamlar 1 ayda eriyip yok olup gidiyor. Ülkenin adalet duygusunu ve inancını yerle bir ettiler. Biz artık sizi bekliyoruz ifadesini kullanıyorlar. Biz bunların tamamını çözüp, halkımıza nefes aldırmak ve onların kalbine girmek için geliyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın.İktidar kesenin ağzı açtı. Yıllardır konuşulan ve yapmadıklarını son anda yapıyoruz diye ortaya çıkıyorlar. Çünkü seçim yaklaşıyor. Ellerindeki tüm kozları oynuyorlar. Göçmenlere vatandaşlık vererek oy kullandıracaklar. Vatandaşımız her şeyin farkında. Ben kimse ile yarışa girmiyorum. Halkımız bizi biliyor. Tüm Düzceli hemşerilerimi çok seviyor onlarla birlikte başarmak için yola çıkıyorum. Sonunda en iyi hizmeti onların hakkettikleri şekilde kendileri ile buluşturacağım göreceksiniz…”dedi.

Editör: N. Albayrakoğlu
Haber İhbar