Türkiye Mezunları Forumu İstanbul’da Gerçekleştirildi

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, Cumhurbaşkanlığının himayelerinde, Türkiyede eğitim almış uluslararası mezunların katılımlarıyla Türkiye Mezunları Forumu düzenlendi.

 Türkiye Mezunları Forumu İstanbul’da Gerçekleştirildi
20.01.2023 - 17:37
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

 

184 farklı ülkeden 150 binden fazla üyesi olan Türkiye Mezunları Ailesi, Türkiye mezunu siyasetçi, akademisyen, diplomat, iş insanı ve sivil toplum yöneticilerinin de dahil olduğu 60 ülkeden, alanında etkili kişilerin katıldığı Türkiye Mezunlar Forumu’nda İstanbul’da bir araya geldi.
 

Türkiye’de farklı düzey ve alanlarda eğitim alarak dünyanın çeşitli ülkelerinde kariyerlerine devam eden ve üstün nitelikli çalışmalarıyla kendilerinden söz ettiren Türkiye Mezunları forumda yer aldı.

Türkiye mezunlarının başarılarını Türk ve dünya kamuoyuna göstermek, uluslararası mezunlarımızı ülkemizin akademi, bürokrasi,  iş dünyası ve sivil toplum temsilcileriyle aynı çatı altında bir araya getirmek amacıyla gerçekleştirilen Türkiye Mezunları Forumu’na; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Taşkesen ile Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Senem Çolak Yazıcı katıldı.

 

 


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar