ÜZEYİR YİĞİT YAZDI... ZALIMSIN ENDER...

ÜZEYİR YİĞİT YAZDI... ZALIMSIN ENDER...
13.01.2023 - 13:20
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Yaaa arkadaş, 
Yunuz'dan huy mu edindin?
Bak, senle sosyal medyada da olsa iki kelam muhabbetimiz var diye diyorum! Her şeye konuşulmaz, her söze cevap, her eyleme muhalefet olmaz. 

Basit bir kaide bu! 

İnan ki, cevap verecek mevzu değil ama sen çıkmış bir de basına sızdırmışsın. Valla Sadullah siz olmasanız işsiz kalacak. 

Bak sevgili meclis üyemiz. Bu kısmı büyük yazıyorum. Küçük kısımlar da önemli de, sen burayı kaçırıp başka şey yazarsın diye üzerine baskı yapıyorum. 

SU PROTOKOLÜ denen belgeyi sahiden inceledin mi? 

"İnceledim ve onun üzerine açıklama yaptım" diyorsan, bir 46’lık da sana çıkartalım. Yok ama “İstanbul imzalamamış koca İstanbul” diye ön yargın varsa ve bu saikle konuşuyorsan! Abi, İmamoğlu bu bi sevdaya kapılmış gidiyor, bu adamın yönettiği sistemde bi … var diye düşünmeni isterdim. 

Doğru söyle yoksa sen, İSKİ'nin danışmanıyım diye gezen, oturup yemek yedikten hemen sonra Yığılca ve Boğaziçi’nin (Kendi köyünü) 2023 İSKİ yatırımından çıkmasına vesile olduğunu düşündüğüm memleketine düşmanlık eden Yunuz’dan mı akıl aldın? 

Bak Yunuz vekil olmak istiyor, hemde AK Parti’den teklif gelse hemen gidecek. 

Benden demesi, İYİ Parti enerjisini küçük şehirlere hiç harcamadı! Harcamazda o sebeple Düzce’deki liste başlarını parayla satacak. (Bak bunu sana dedim tek kıymetini bil.) 

Mevzu nerelere vardı. Bak vatandaş da, bu "SU PROTOKOLÜ" ne diye merak edecek. 

Benim elimde, senin “eksikleri var” diyerek kamuoyunu speküle etme gayretini gösterdiğin 28 belediyenin çoğunun imzaladığı, bizim patnerimiz İstanbul belediyesinin imza etmekten imtina ettiği değil, yetkisiz elemanının bakmadığı protokol var. Gelirsen yada istersen, sanada Yunuz’a anlatır gibi anlatırım. 

Bu protokol, su fakiri olduğunuz ülkemizde tasarruf bilinci ve tecrübe aktarımı için belediyeler birliğinin planladığı bir çalışma. Ama İstanbul belediyesi safi siyaset yaptığı için suyunu verdiğimiz Melen’in hatrını bile saymadan töresiz, adetsiz bir halde saygısızlık yapmıştır. 

Töresi olmayanla da bizim işimiz olmaz. 
Vesselam...


Editör: N. Albayrakoğlu
Haber İhbar