İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” kutladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay ER basın çalışanlarının, bu özel günlerini kutladı.

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er
9.01.2023 - 16:27
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Yunus Özay ER, yapmış olduğu: “Kuvvetler ayrılığı prensibinin ve dolaysı ile demokrasinin önemli unsurlarından olan basınımız; kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşlarımızla kurumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olmak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmekte, ülkenin tarafsızlığı ve bağımsızlığı için çok önemli sorumluluklar taşımaktadır.

Bu sorumluluklarını yerine getirme adına bir haberin dahi saatlerce peşinde koşup kamuoyunun vicdanını aydınlatma adına yoğun cabalar saferden basın mensuplarımız, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.
Bu bağlamda Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi için her şartta görevleri peşinde koşan, mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, başta Düzce basınının emekçileri olmak üzere bütün basın çalışanlarının ve gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.




Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar