MSA FİLM VE ANALİZ GAZETESİ TSO BAŞKANI ERDOĞAN BIYIK'I ZİYARET ETTİ

MSA FİLM VE ANALİZ GAZETESİ TSO BAŞKANI ERDOĞAN BIYIK'I ZİYARET ETTİ
2.01.2023 - 21:14
Güncelleme 2.01.2023 - 21:16
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

2 Ekim 2022 tarihinde yapılan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası seçimler sonrasında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yeni yönetime devir edildi.

Eski Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin gurubundan çıkmasına rağmen başkan seçilemedi.

Yeni seçilen meclis üyelerinin oyları ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık oldu. Yaklaşık 3 aydır görevlerinin başında olan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine MSAFİLM ve Düzce Analiz Gazetesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarete MSAFİLM ve Düzce Analiz Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Albayrakoğlu, Genel Yayın Yönetmeni  Nagihan Albayrakoğlu, Koordinatör Mücahit Özcan, Spor Müdürü Çetin Resuloğlu Spor Programları devamlı konukları Hüseyin Akçay ve Kerim Görün ve Mustafa Aydın ile kalabalık bir ekip katıldı.

Kendisine görev süresi boyunca başarılı bir dönem geçirmesi dileklerine bulunduk. Yaptığımız görüşmede Yerel Basının sorunlarını ilettik. DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, yerel basın ile ilgili akredite çalışmalarının olduğu, muhalif veya destek veren basın kuruluşlarına eşit mesafede olacaklarını yerel basının denge unsuru olması gerektiğini paylaştı.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son bularak MSAFİLM ve Düzce Analiz Gazetesi ekibi ile hatıra fotoğrafı çekildi.


Editör: N. Albayrakoğlu
Haber İhbar