“İnsanları bunaltarak hizmet yapılmaz”

İYİ Parti Düzce il Başkanı Yunus Özay Er, Düzce Belediyesinin her hizmet çalışmasında olduğu gibi kronikleşen kent trafiğini gündeme taşıdı. Düzce Belediye Başkanlığı makamının seçim vaatlerini anlatıp, mevcut durumu çektiği resim ve videolar ile ortaya koyan Düzce Gençlik Kolları diğer birçok konuda olduğu gibi şehir trafiği konusunda da Düzce Belediyesi yetkililerinin günlük rutin işlerini bile abartarak

“İnsanları bunaltarak hizmet yapılmaz”
23.12.2022 - 16:21
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

  'Çok şey yapıyor muş gibi göründüğünü, aslında bir çok sorunda olduğu gibi trafik sorununun çözümüne dair de elle tutulur bir şey yapmadığını açıkladı.

Düzce Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli ' vaat edilen viyadükleri, açık, kapalı otoparkları, cep otoparklarını, asansörleri, üst geçitleri, sinyalizasyon sistemlerini Düzce’de göremiyoruz. “Adı güzel ama kendisi var olmayan” 'ulaşım mastar planı' nız bu ise, belli ki şehri her manada çok daha zor günler beklemekte' dedi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İYİ  Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, “ Seçim öncesi vaat edilenler ile yaklaşık 4 yıl içerisinde yapılanları kıyasladık. Video görüntüleri ve fotoğraflarla  birlikte Düzcelilerin dikkatine sunduk. Özellikle yıllardır çözümlenemeyen ancak Düzce Belediyesi’nin çözmüş gibi davrandığı trafik sorunu. Bir çok vaat gibi trafik konusunun çözümü noktasında da vaat edilenler yapılamamış,
yaşanan sorun ortadan kaldırılamamıştır.  Klavye başında olması gerekenden fazla vakit harcayan yetki sahibi arkadaşlar, sosyal medyadan paylaşım yapınca ve yapılan paylaşımlara cevap yazınca sorunların ortadan kaldığını düşünseler de odalarından çıkıp, halkın arasına karışırlarsa,  yarattıklarını sandıkları yanlı algının sokakta karşılığının olmadığını net görebilecekler” dedi ve ekledi  “ Az konuşup çok iş yapmak lazım”.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar