Gençlere ‘’BTK Akademi’’ Müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı çatısı altındaki gençler, BTK Akademi ile buluşacak. 

Gençlere ‘’BTK Akademi’’ Müjdesi
17.12.2022 - 08:59
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) arasında imzalanan protokol kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı çatısı altındaki gençler, BTK Akademi’den faydalanabilecek
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz ile Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Fatih Sayan, işbirliği protokolü imzaladı.

İki bakan yardımcısı İmzalanan protokol kapsamında, BTK Akademi desteğiyle bilişim teknolojileri programında yer alan ve yer alacak olan sertifika ve yazılım programları, Gençlik Merkezleri, Gençlik Kampları ve Bakanlık yurtlarında gençlerle buluşturulacak. Gençlerin sürekli yenilenen ve gelişen bilişim

teknolojileri alanında yetkinliklerinin arttırılması amacıyla düzenlenecek eğitim programı sonrasında, başarılı gençlere ortak logolu sertifika ve katılım belgesi verilecek. Gençlerin bu alanda proje ve faaliyet geliştirilmesine de olanak sağlayacak olan protokol 81 ildeki gençlerin hizmetine sunulacak.
Projeden yararlanmak isteyen gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılacak duyurularla bilgilendirilecek. 


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar