SEMİH KIBRIS'TAN UYKU KAÇIRAN AÇIKLAMA

GARDIMI ALDIM! DURMAK YOK YOLA DEVAM...

SEMİH KIBRIS'TAN UYKU KAÇIRAN AÇIKLAMA
14.12.2022 - 15:17
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

 GÖZÜMLE gördüm, 
NEFES alarak da hissettim. 

TÜRKİYE'de havası kirli Şehirler sıralamasında  ilk 10'da olduğumuz malesef hepimizce malumdu.!  Ancak bu gece acil bir iş nedeniyle Düzce'den geçiyordum. Bolu dağından inerken, kaynaşlı ilçemizden itibaren yeryüzü Cennet'i DÜZCE'MİZİN Havası pırıl pırıl tertemizdi. Önceleri gece karanlığın da Düzcemiz hava kirliliğinden, sisten, pusdan görünmüyordu. İnsanlar Düzce'den  geçerken Otoyol olsun, Otobandan olsun geçerken bir köyden ,  bir kasabadan geçer gibi geçiyordu. Görüntünün hiçbir Albenisi yoktu, Şehirden geçtiğini farketmiyordu.! Düzce'miz Büyük Şehire aday olarak gecenin zifiri karanlığında ışıl ışıl görünüyordu.Tam bir Şehir görüntüsü vardı. İnanamadım araçtan indim mis gibi havayı da teneffüs ettim. 
Gözümle gördüm, Teneffüs ederek de bunu net olarak hissettim. 

Düzceliler Derneği Başkanı ve Düzcenin bir evladı olarak çok cok mutlu oldum.

HAVA KİRLİLİĞİ konusu Düzce Belediye Başkanlığına ve  Düzce Milletvekilliğine aday adayı olduğumda önemsediğim konuların başında gelen problem  çözümlerimin içindeydi.

Ne mutlu Düzcelilere. 
Belediye Başkanımız, eski Bakan sn.Dr.Faruk Özlü bey bu konuda çok gayret sarfediyordu. Aldığı önlemler ve çalışmaları sayesinde oldu.Teşekkürler sn.Özlü.

Belki bazıları diyebilir ki 2 gündür şiddetli Rüzgar vardı. E yani kısmen Rüzgar ama  kahir ekseriyetle sn.Özlü'nün önlemleri sayesinde oldu.
Tekrar tekrar sn.Özlü Teşekkürler.

Ha bu arada Dip not ;
Hem mektepli hem de alaylı olarak, önceki aday adaylıklarımdan tecrübeyle sabit,  ayak oyunlarına da önlemler alarak, kime, kimlere güvenip güvenmeyeceğimin , kimlere karşı gardımı alacağımın da bilinciyle  DURMAK YOK ,
YOLA DEVAM diyorum. 
Merak edenlere duyururum. Bu dip notu okuyup tansiyonu çıkanlara , verdiğim rahatsızlıktan dolayı da özür diliyorum. Ama onlar da bilsinler ki onlarada faydalı olacağım. Onlar da benden mutmain olacaklar. Ben taş atana taş atmam,  ekmek ikram ederim , çiçek atarım. 
Herşeyin, en iyisine layık , güzide DÜZCELİLERİ
sevgiyle saygıyla selamlıyor, yeni haftanın hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. 
12 Aralık 2022 saat 02.55 DÜZCE


Editör: N. Albayrakoğlu
Haber İhbar