İŞTE O YAZI...

İŞTE O YAZI...
14.12.2022 - 13:19
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün Danışmanı Üzeyir Yiğit'ten Yunus Özay Er'e sert mesaj...

Bakan Bey'in Danışmanı Üzeyir Yiğit ,İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er'in son dönemdeki yapmış olduğu bir takım açıklamalar ve paylaşımları üzerine ,kendi köşesinde cevap verdi.

işte o yazı...

....

YAZMA, ‘kendini bir şey sanır’ dediler! Abi, zaten adam bir şey dedim.

Korkma; yazıya böyle girdim diye hakaret etmeyeceğim.

Neticede, TBMM’de temsil edilen bir partinin il başkanısın. Sana olmasa da sahibine, bağlı bulunduğun yere hürmeten kendime yakıştırmam.

Geçen mecliste bir tartışma vardı. İYİ Partililer, kendi partisinden vekil seçildiği halde istifa edip, AK Parti’de siyasete devam edeceğini açıklamasını ahlaki bulmadıkları Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’a yüklendiler.

İYİ Parti dalda büyümedi, CHP seçime girebilsin diye o kadar adamı boşuna dönek yapmadı. Meral hanım en az dört parti değiştirdi.

Bak konu nasıl taaaa nerelere gitti. Bu arada Tuba Hanım, ayrıldığı partisinde cemaat kokusunu aldığı için genel başkan yardımcılığından ayrılmıştı.

Hoş bu kokunun, senin partiye asıl giriş sebebin olduğunu herkes biliyor. 

Bir seferinde, yine muhalefet olsun diye adaletten uzak bir şey yazmıştın da! Acizane sana eleştiri getirdim diye beni sosyal medyada engellemiştin. Hem dilinin şirazesi bozuk. Hem siyaseti bilmiyorsun. Her gün esnaf gezen adam, eleştiri gelince seçmeni engellemez! Ona yetmeye, ikna etmeye çalışır. Sen hooop kaç. Seni gidi uyanık seni. Bu kaçma alışkanlığı moda oldu sizde, ebem de yapar bu siyaseti. ‘Ben konuşayım, sıra diğerlerine gelince kaçayım.’ Yok ya… 

Pensilvanya’ya kaçsan da, cevap vermen gereken şeyler, seni bırakmaz. 

Eleştirdiğime bakma sen, aslında muhalif bir bakış açısından baktığımda sevinmem gereken bir durum, düşük profilli olman…

Ama Düzce açısından baktığımda, derin bir kaygıya kapıldım. Ve şiddetle, bu konuya yazmayı sosyal bir sorumluluk olarak hissettim.

Sana, bu adam madem siyasette girmiş biraz nasihat etsem mi diye düşündüm işin doğrusu. Sonra vazgeçtim, hatta beğenmediğin Millet Bahçesinde bir çınara mı konuşayım diye karar değiştirdim. Sonra siyaset yaptığımı düşünürsün diye Yunus bilmezse, balık bilir düşüncesiyle Asar deresine attım.

Şaka şaka, keyfine bak. Herkes malını tanısın. Yarın halkın karşısına çıkıp oy isteyeceksin. Genel merkeze yolladığın mektuplar ulaşıyordur merak etme. Kesin ilk sıra adayısın diyemem ama olur mu olur.

Neyse, aslında mutluluk ve zenginlik algısı üzerinden izahlar ve veriler getirmiştim. Baktım epey zenginsin, ekmeden biçmişsin. Onlar bunlar, Libyalar, kaynatalar, kaynanalar… Sonra; “malım gözünüze mi battı” dersin diye yazmadım. Seni hep fakir hatırlayacağım. Ha yanlış anlama, eskiler “Fakir, kör şeytandır” derlerdi. O manada dediysem ne olayım!

 

 

 


Editör: N. Albayrakoğlu
Haber İhbar