TÜM ÇABA SOSYAL HAYATIN NORMALLEŞMESİ İÇİN

Düzce Belediyesi, depremden etkilenen çocuklara yönelik düzenlediği motivasyon etkinliğinde ilkokul öğrencileri ile bir araya geldi. Depremin izlerini silme adına yoğun çaba sarf eden Çocuk Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

TÜM ÇABA SOSYAL HAYATIN NORMALLEŞMESİ İÇİN
8.12.2022 - 18:46
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Düzce Belediyesi, 23 Kasım depreminin ardından bir yandan yaraların sarılmasına yönelik mücadele verirken bir yandan da hayatın normalleşmesi çerçevesinde her kesime psikolojik destek sağlamayı sürdürüyor.
 
Depremden özellikle çocukların etkilendiğini göz önünde bulundurarak harekete geçen Çocuk Üniversitesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü organize ettikleri moral etkinliğinde TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Okul bahçesinde kurulan spor alanlarında basketboldan zumbaya tenisten cornhole kadar bir çok etkinlikle eğlenceli zaman geçiren çocuklar deprem psikolojisinden uzaklaştırılırken, aynı zamanda canlı müzik ve yüz boyama etkinlikleriyle de mutluluklarını pekiştirdiler.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar