“ SOSYAL MEDYA DÜZCE’NİN HANGİ SORUNUNU ÇÖZDÜ?”

İYİ Parti Düzce l Başkanı Yunus Özay Er, Düzce Belediyesi’nin sosyal medyada Türkiye 1.si olmasının Düzcelilere bir faydasının olmadığını belirtti.  Er; kentin sosyal medya üzerinden yönetilmediğini, insanların sokağa çıktıklarında hala kirli hava soluduğunu, trafikte saatlerce beklediğini, otobüslerde tıklım tıklım yolculuk ettiğini iddia etti.

“ SOSYAL MEDYA DÜZCE’NİN HANGİ SORUNUNU ÇÖZDÜ?”
8.12.2022 - 13:34
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ nün 4 yılı aşkın süredir Düzce’nin hiçbir sorunun çözülemediğini belirten Er, “Son genel seçimlerin üzerinden yaklaşık 4,5 yıl, son yerel seçimlerin üzerinden ise yaklaşık 4 yıl geçmiştir. AK Partili milletvekilleri ve AK Partili Belediye Yönetimi 4 yılı aşkın sürede Düzce’nin hangi temel sorununu çözmüş ya da sorunun büyüklüğünü azaltmıştır diyerek sordu:

1)      Zaman zaman Türkiye birincisi olup dünyada da derece aldığımız Düzce’nin Hava Kirliliği sorunu çözülmüş veya azaltılabilinmiş midir ?
2)      Kente adeta her gün bir kaos yaratan trafik sorunumuz çözülmüş müdür, yoksa 4 yıl önceye göre daha kötü durumda mıdır?
3)      Kentin ulaşım problemini çözmek için kaç adet otopark, üst geçit ve/veya viyadük yapılmıştır ? Konuyla ilgili seçim dönemi vatandaşlara verilen vaatleri kısa zaman içerisinde Düzceliler ile paylaşacağız
4)      Kentin imar durumu ve şehir planlaması 4 yıl öncesine göre sizce daha iyi durumda mıdır? Tarım alanlarında ve Düzce Ovasında betonlaşma artmış mıdır azalmış mıdır?” diye sordu.
Çözümlenemeyen daha bir çok konuyu zaman zaman kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Er, “Mevcut milletvekillerimiz ve Belediye yönetimimiz son 4-5 yıldır ne yapmıştır sorusu,  Düzceliler olarak sormaya hakkımız olan en temel sorudur ki ifade ettiklerimiz gibi daha yapılamayan ve şehri makus talihi ile baş başa bırakan nice konuyu adım adım kamuoyu ile paylaşacak, Düzcelilerin zaten bildikleri gerçekleri tekraren görmelerine vesile olacağız” dedi.
Yaşanılan ve sosyal medyada gösterilen Düzce’nin farklı olduğunu belirten Er, “Bu manada Düzce Belediyesinin sosyal medyada Türkiye 1.si olduğunu öğrendik. Algı yönetimine yönelik çalışmalılarını, sosyal medya ve tanıtım çalışmaları yolu ile küçük ölçekte çalışmaları bile ‘ vizyon projeleri’ olarak tanıtıp son 4 yıldır iktidar partisi milletvekilleri ile birlikte şehrin hiç bir ana problemini çözemediklerini göz önüne aldığımızda  ‘Düzcelinin yaşadığı’ ve “ Düzceliye gösterilen’  kavramları karşılaştırdığımızda ve algıyı yönetmeye yönelik sarf ettiğiniz cabaları gördüğümüzde bu ödülü hakkettiğinizi düşünüyor ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Ama sandıklar açıldığında aslında Düzcelilerin gerçeklerin farkında olduğunu siz de göreceksiniz” dedi.

 

 


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar