DÜZCE’DE EĞİTİM VE ÖĞRETİM BU DÖNEM ONLİNE OLMALI

DÜZCE’DE EĞİTİM VE ÖĞRETİM BU DÖNEM ONLİNE OLMALI
3.12.2022 - 13:39
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Sayın Cumhurbaşkanımız,

Sayın Milli Eğitim Bakanımız,

Sayın Yök Başkanımız,

Sayın Düzce Valimiz,

Sayın Düzce Üniversitesi Rektörümüz’e …

 

Malumunuz üzerine Düzce’mizde 23 Kasım 2022 Saat : 4 : 08 de 5.9 şiddetinde deprem oldu. Devletimizin bir çok kuruluşuna teşekkür ederiz ki, Düzce’mize inanılmaz hızlı dokunuş ile Düzce’miz yaralarını sarmaya başladı.

Düzce’miz ilgili birimlerin raporları ve Cumhurbaşkanımız talimatları ile Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmiştir.

Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi açıklamalarında Yönetmelikte, yaşanmış ya da yaşanması muhtemel felaketlerin, (Burada da ifade edildiği üzere yaşanmış ya da yaşanması muhtemelen ifadesi kullanılmaktadır.)

Düzce’miz yaşanması muhtemel afet bölgesi ilan edilmişken Düzce’de devam eden eğitimin örgün olması büyük felaketlere yol açabilecektir .

Dolayısı ile her dakika artçı depremler devam ediyorken, Düzce’de yaşayan vatandaşlarımız diken üstündeyken Düzce Üniversitesi ve Düzce Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarımızız acil olarak online eğitime geçmesi hususunda Düzcelilerin beklentisi olağandır, hakkıdır.

Pandemi sebebi ile oldukça tecrübe oluşan online eğitim sistemi böylesi travmatik bir dönemde devam etmesi öğrenci psikolojisi ve öğrenci aileleri için çok olumlu katkılar yapacağına inanıyoruz.

Konuya duyarlı olmanızı umuyor, Düzce’de eğitim gören tüm öğrenci ve aileleri sizden talimatlarınızı beklediklerini ifade etmek istiyoruz.

DÜZCE’DE EĞİTİM VE ÖĞRETİM BU DÖNEM ONLİNE OLMASI ÇAĞRISI YAPIYORUZ.

 


Editör: N. Albayrakoğlu
Haber İhbar