Türkiye Değişim Partisi Düzce’nin yanında.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül meydana gelen deprem sonrası Düzce’ye gelen ilk lider oldu. Bunun yanında Türkiye Değişim Partisi Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş yaşanan deprem sonrası tüm mahalleleri partililer ile birlikte gezerek Düzcelilere destek oldu.

Türkiye Değişim Partisi Düzce’nin yanında.
26.11.2022 - 00:12
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Bunun yanında Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün Düzce’yi ziyaret etti. Hüseyin Akgün Düzce’nin tüm mahallelerini Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş ile birlikte dolaşarak bilgi aldı.

Yaptığı basın açıklamasında Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ısrarla Deprem ve Afetler Bakanlığını anlatıyor. Mutlaka deprem ve afetler bakanlığının kurulması gerektiğini bir kez daha ifade ediyorum dedi. Devamında deprem ile ilgili ciddi paralar toplandığını ancak maalesef gerekli harcamalar yapılmadığını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde 12 Kasım da tüm Türkiye’de aynı anda yapılan deprem tatbikatının maalesef işer yaramadığını meydana gelen depremde sirenlerin çalışmadığını da ifade etti. Daha planlı projeler üretmek için Deprem ve Afetler Bakanlığının mutlaka ihtiyaç olduğunu da anlattı. 

Düzcelilere geçmiş olsun dileklerini ifade ederken aynı zamanda meydana gelen depremde en çok televizyonların hasar gördükleri konusunda şikayetler geldiğini belirterek Televizyon üreticilerine seslenerek Düzce depreminde hasar gören televizyonların ücretsiz hasarlarını giderilmesi için çağrı yaptı.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar