NURETTİN ZAFER STADI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Nurettin zafer stadı başta olmak üzere yapılacak yıkım faaliyeti sonrası amatör kulüpler ve sporcular için ne tip adımlar atılacağını, oluşacak ekonomik güçlüklerin aileler adına nasıl giderileceğinin kamuoyu ile paylaşmasını istedi.

 NURETTİN ZAFER STADI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU
15.11.2022 - 17:12
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Er, “Düzce Belediye Başkanı Sayın Dr. Faruk Özlü mevcut şehir stadının yıkımının ilk adımı olan tribünlerin sökülmesi işini başlatmıştır. Düzce yeni bir yıkım faaliyeti ile daha baş başadır.Bu çerçevede gerek yerel basında yayınlanan görsellerle gerekse de stadyumda tribüne asılan pankartlar ile ‘yıllardır’ konuşulan ama diğer birçok proje gibi bir türlü yapılmayan yeni şehir stadının ve yeni şehir stadının yapımı öncesinde Şıralık Bölgesinde yapılacak olan geçici spor kompleksinin tanıtımı Düzceliler ile paylaşılmaktadır.Ülkemizde yeni stat yapılmadan eski stadın yıkılması pek nadir rastlanan bir durum olmakla beraber, tanıtımı yapılan planlama ile beraber, ligde iddiasını sürdüren Düzcespor’un taraftar gücünü ve yakalamış olduğu sinerjiyi Sayın Özlu’nün bu son stat tasarrufu ile kaybetmemesini ümit ediyoruz. Dolayısı ile yeni şehir stadının bitirilmeden eski stadın yıkılmasını ve takımın geçici olarak başka bir portatif statta oynatılmasını doğru bulmadığımızı Düzceliler ile paylaşmak istiyoruz” dedi.

Er, “Asıl konumuzun ise  Sayın Özlu’nün yine yapmış olduğu stat tanıtım afiş ve görsellerinde Amatör Kulüplerin ve sporcuların geleceği ile alakalı bir ifadenin yer almamasıdır.  Zaten zor ekonomik koşullarda spor yaşamlarını sürdüren amatör kulüplerimizin ve çocuklarını şehir merkezinde nispeten daha az masraf ile spor yapmaya getiren ailelerin spora dair geleceklerinin de unutulmamasını gerektiğini Sayın Başkan’a hatırlatıyor, Nurettin zafer stadı başta olmak üzere yapılacak yıkım faaliyeti sonrası amatör kulüpler ve sporcular için ne tip adımlar atılacağını, oluşacak ekonomik güçlüklerin aileler adına nasıl giderileceğini kamuoyu ile paylaşması çağrısında bulunuyoruz.

Sayın Başsavcımız önderliğinde yürütülmekte olan madde bağımlılığı ve uyuşturucu kullanımına tedbir alınmasında ‘spor’ un çok önemli bir yeri vardır Sayın Başkan. Gençlerimizin geleceğine dair, kotu alışkanlıklarından uzaklaşıp spor yapmalarını sağlayacak daha fazla  adım atmanızı umuyor, Sayın Başsavcımızın uyuşturucu ile mücadele konusunda teşkilat olarak her daim yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar