ÇUKURUN 1. YAŞINI KUTLADILAR

ÇUKURUN 1. YAŞINI KUTLADILAR
9.11.2022 - 15:15
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

İYİ Parti Düzce Teşkilatı adına Basmacılar çarşısı önünde mum üfleyip pasta keserek, çukurun 1. Yaşını kutladılar ve “ bitmeyen projeleri” sordu.

İYİ Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli “ 10 Kasım 2021 tarihinde Belediye Başkanı Sayın Dr Faruk Özlü  büyük bir tanıtım töreni ile “22 yıllık sorunu çözdük” sloganı ile şaşalı bir tanıtım yapmış ve astırdığı pankart ile de konuyu Düzceliler ile paylaşmıştı. Çukur haline getirilen ve bizim öncesinde “ alabalık tesisi” yapılmasını önerdiğimiz Belediyemizin bu başarısız çalışmasının yapılamayışının ve 22 senelik sorunun 23. Seneye devrinin yıldönümünü Düzceliler ile paylaşıyoruz “ dedi

Törenlerle, ciddi lansman ve sosyal medya çalışmaları ile kamuoyu ile “başarı” hikayesi olarak paylaşılan ama 4 seneye yakın bir süre geçmesine rağmen bir türlü sonuca ulaşmayan Belediye yönetiminin diğer bir çok projesinin de takipçisi olup kamuoyunu bilgilendireceklerini ileten Kefeli , Düzcelilerim “ algı” ve “ proje” değil somut sonuçlar beklediğini bunu da İYİ Parti yönetimi ile inşallah iktidara geldiklerinde kendilerinin yapacağını söyledi.


Editör: N. Albayrakoğlu
Haber İhbar