Aktaş “19 Ekim Muhtarlar Günü” Mesajı yayınladı

TÜRKİYE Değişim Partisi Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş 19 Ekim Muhtarlar günü mesajı yayınladı. Aktaş yayınladığı mesajda “Muhtarlarımız köklü geçmişiyle demokrasinin ilk halkası, vatandaşın çaldığı ilk kapı olan yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçasıdır” dedi.

Aktaş “19 Ekim Muhtarlar Günü” Mesajı yayınladı
20.10.2022 -
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

TDP Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş 19 Ekim Muhtarlar günü kutlama mesajında şunları açıkladı; “Muhtarlarımız devletimizin vatandaşa uzanan en yakın eli, millet iradesiyle devletin şefkat elinin kesiştiği noktadır. Vatandaşımızın hastasında, cenazesinde, düğününde kısacası sosyal yaşamın her alanında yer alan, her türlü üzüntüsünde ve sevincinde kapısını gönül rahatlığıyla

çaldığı muhtarlarımız, bizlerin de en yakın çalışma arkadaşlarıdır.
Muhtarlarımız bulundukları mahallede veya köyde halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmekte ve seçilmiş oldukları yerlerdeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetinin sunulması konusunda en büyük yardımcımız olan ve özverili bir şekilde görev yapan tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyor, ebediyete irtihal etmiş olanlara Yüce Allah'tan rahmet diliyor, görevde olan muhtarlarımıza da aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar