TSO’da son taşlar yerine oturdu.

Yaklaşık 2 aydır Düzce iş dünyası Ticaret Odası ile yattı, Ticaret Odasıyla kalktı. Seçim sonuçları açıklandığında taşlar yerinden oynamıştı.  Yeni bir dönemin sinyalini hemen ortaya çıkarttı.

 TSO’da son taşlar yerine oturdu.
18.10.2022 - 13:22
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Önce Meclis üyeleri Başkanını seçmek için sandığa gitti.
Ömer Demirtaş ve Erdoğan Bıyık yarıştı. Sandıktan başkan olarak Erdoğan Bıyık çıktı. Sonra Meclis başkanlığı seçimi için Meclis üyeleri sandığa gitti. İsa Şengüloğlu ve Tanju Acar yarıştı. Meclis üyeleri Meclis Başkanı olarak Tanju Acar’ı seçti. Sonra yönetim kurulu oluşmuştu. Yönetim kurulu Başkan Yardımcılarını seçecekti.
Ak Parti adına İbrahim Canpolat yerini kesinleştirmişti. Başkan yardımcılığı perçinleşmiş hiç tartışılmamıştı. Yönetim Kurulundan kesin olarak onaylanacaktı ve nihayet Başkan Yardımcılığı onaylandı.
Başkan Yardımcılığı için diğer iki isim Düzce iş ve siyaset alanının son zamanlarda yetiştirdiği genç, dinamik ve mücadeleyi hiç bir zaman bırakmayan Cemal Aksan ve yakın geçmiş siyasetin ve ticaretin her aşamasında yer alan iş ve siyaset alanında bilge denecek kadar tecrübeli Ahmet Mutlu vardı.
Kulisler, toplantılar uzun planlamalar sonunda Ahmet Mutlu Başkan Yardımcılığından çekildiği görüldü. Kamuoyu süpriz olarak yorumladı. Kulislerde Ahmet Mutlu’nun nasıl ikna edildiği konuşulmaya başladı bile. Başkan Yardımcılığına genç, dinamik Meclis üyesi Cemal Aksan açıklandı. Düzce iş dünyasının başrolü alan üçlü Erdoğan Bıyık komutasında İbrahim Canpolat ve Cemal Aksan oldu.
Böylelikle Düzce iş dünyasında son taşlar yerine oturmuş oldu. Yeni yönetimin Düzcemize Ülkemize hayırlı olmasını dileriz.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar